Japon işi Batman.
Dof için zaman kavramına göre değişiyor ya 2015 biraz sıkıntılı idi ama 17-18 gibi görmedim neredeyse hiç. Olanlar da hep olay çıksın diye açılan ws konularıydı. Örn; Dof vs Kata falan filan1 Dof fanı kaç kişiye bedel?
BelammyBu kapaktaki kişi kim çıkaramadım ben?
karıda gereğinden fazla bilgi var. Ya devrimci, ya hukumet ajanı bence.Zoroların yanındaki samurayım diyen kız büyük ihtimalle eskiden krallığı yöneten ailenin bir üyesi vb bir şey çıkacak Dressrosa ve Alabasta hikayelerine benzer şekilde. Luffy'le Zoro'nun gülümsemeleri baya epic olmuş, sanırım şov başlıyor, ayarı verecekler. Bölüm pek bir şey anlatmasa da arc baya hızlı başladı, hoşuma gitti
Oda başkasını bulamamış demek ki Teşekkürler.Belammy
Oturma organı paramparça olurdu. Haki ile kaplarsa belki olur da o da haki israfıZoro'nun da uçması lazım bence artık ya Mesela Fuji'nin yer çekimi ile uçması gibi Zoro da attığı slasha binebilse efsane olmaz mıydı?
Belki de bu tarz bir meyvesi vardır.karıda gereğinden fazla bilgi var. Ya devrimci, ya hukumet ajanı bence.
Meyve olsa neden elindeki kağıda bakıp konuşsun. İçeriden bilgi almış bu belli. Ajan var.Oturma organı paramparça olurdu. Haki ile kaplarsa belki olur da o da haki israfı
Belki de bu tarz bir meyvesi vardır.
Oturmasın yahu ben kaykay misali düşünüyordum Slashı ile sörf yapacaktı reis... Sen niye oraya getirdin kiOturma organı paramparça olurdu. Haki ile kaplarsa belki olur da o da haki israfı
Ingilizcem çok iyi değil. Su an ben mi yanlış anladım diye düşünüyorum. Sanırım ben yanlış anladım amaMeyve olsa neden elindeki kağıda bakıp konuşsun. İçeriden bilgi almış bu belli. Ajan var.