Geninler kaç yapıyor saate ?
''Mangakalara'' göre Geninler Luffy'e speedblitz atan kişinin binlerce katı...
Geninler kaç yapıyor saate ?
Yalnız işi rakama vurduklarında dillerine dolanıyor, biliyorsun Kuro daha bir iki bölümlük adamdı feci bir hızı vardı. Bugün gelen bölümdeki kaçırılmayı senaryo işleyişi açısından düşünsek daha doğru olur. Zoro yakalayamayacak olsa bile Luffy'nin kendisine hız veren modları artı lastik meyvesinin avantajı var. He demek lazım bence
''Mangakalara'' göre Geninler Luffy'e speedblitz atan kişinin binlerce katı...
Zoro'nun da uçması lazım bence artık ya Mesela Fuji'nin yer çekimi ile uçması gibi Zoro da attığı slasha binebilse efsane olmaz mıydı?Zoro yakalayamayacak olsa bile Luffy'nin kendisine hız veren modları artı lastik meyvesinin avantajı var. He demek lazım bence
Adam zaten ağzına kılıç alıyor diye bir dünya laf yiyor, bir de attığı slasha binerse buraları yıkarlarZoro'nun da uçması lazım bence artık ya Mesela Fuji'nin yer çekimi ile uçması gibi Zoro da attığı slasha binebilse efsane olmaz mıydı?
Orası belli. Erkek olmak gerekiyor diyordu. Bak nasıl sözcükler tercih ediyor.@amaneden bu samuray kadın Kuina. Zaten dikkat edersen; Kuina çocukken de Zoro'dan uzundu.
Ben de Lucci'nin Ussain Bolt x2 olmadığını düşünüyorum. Oda kendi yazdığı manganın farkında bile değil bunu çok net kanıtladı.Yalnız işi rakama vurduklarında dillerine dolanıyor, biliyorsun Kuro daha bir iki bölümlük adamdı feci bir hızı vardı. Bugün gelen bölümdeki kaçırılmayı senaryo işleyişi açısından düşünsek daha doğru olur. Zoro yakalayamayacak olsa bile Luffy'nin kendisine hız veren modları artı lastik meyvesinin avantajı var. He demek lazım bence
1 Zoro fanı 10 diğer karakter fanını yok eder bir kere! O yüzden ben sıkıntı görmüyorumAdam zaten ağzına kılıç alıyor diye bir dünya laf yiyor, bir de attığı slasha binerse buraları yıkarlar
1 Dof fanı kaç kişiye bedel?1 Zoro fanı 10 diğer karakter fanını yok eder bir kere! O yüzden ben sıkıntı görmüyorum
Luffy'nin göbek adı yıkım. Adamlar Kaido devirecek yıkımcı gelse ne olurLuffy-Zoro-Law üçlüsü orada kimseyi bırakmaz. Yıkımcı gelmediği sürece oranın altını üstüne getirirler.