One Piece tek parça demek, ondan tek parça elbiseler çıkıyor..One piece diye bi giyim markası da var galiba.
Kütüphanede smile ya da Kaidonun tayfası ile ilgili bi şeyler yazarsan çok eğleneceksin sen Batman sağolsun.
One Piece tek parça demek, ondan tek parça elbiseler çıkıyor..One piece diye bi giyim markası da var galiba.
Kütüphanede smile ya da Kaidonun tayfası ile ilgili bi şeyler yazarsan çok eğleneceksin sen Batman sağolsun.
E one piece işte xdGeçen ne arıyordum unuttum da One Piece diyince tek parça mayo da çıkıyordu aralarda bir sürü Demek literatürde böyle bir şey var.
Manasını biliyorum yahu. Ben bi ara öyle bi siteye denk geldim bakınırken, marka gibi bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam.One Piece tek parça demek, ondan tek parça elbiseler çıkıyor..
İşte ben de oradan bi aydınlanma yaşadımE one piece işte xd
Karakter daha yeni görüldü one piecete.İnternette çıkmaması normal, biraz daha sonra çıkar bence.One Piece tek parça demek, ondan tek parça elbiseler çıkıyor..
Yıkımcı neymiş ya. Kaidonun kendisi gelmediği sürece bu 3 lünün karşısında kimse duramaz.Luffy-Zoro-Law üçlüsü orada kimseyi bırakmaz. Yıkımcı gelmediği sürece oranın altını üstüne getirirler.