Beni en iyi Zoro fanları içerisinde görebilirsin.Bunun için sana teşekkür de ederim ama burda senle ilgili yanlış bir durum varsa da söylerim kusura bakma.Beni hala anlamıyorsun.Yani mağdur olan sizsiniz öyle mi böyle bir şey görmedim yav ben o arkadaşa anlattım zaten durumu. Hacım canım ciğerim dostum. Normal tartışma dediğin şu bana yazdıkların mı ? Bana zoroya laf ettiğim tek bir sahne gösteremezsin bana. Evet doğru hatırlıyorsun. Sanjiyi ve zoroyu sevdiğimi hep belirtirim. Eee burda sorun ne dostum
Şu eleştirdiğin şeye bak ya valla sizden korkulur. Zoroya laf etmiş olsam hadi neyse. Eleştirdiğin şey: sanjiyi eleştirip onu sevdiğini belirtiyorsun. Şu kullanıcıya şunu demişsin. Zoroyu sen sevmiyon aslında diyorsun. Hacım gözünü seveyim yapma bak sana neden uzun uzun yazıyorum çünkü genel zoro fanları içerisinde seni en iyi zoro fanlarından biri olarak gördüğüm için uzun uzun cevap veriyorum. Başkası olsa kısa kesmeye çalışırdım.
"Yani mağdur olan sizsiniz öyle mi " şunu yazman bile zaten beni hiç anlamadığını kanıtlıyor.Eleştirdiğim şeyi daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum.Yazdığım uzun mesaj ve sonraki mesajlarımda asıl konuyu anlayamadıysan yapabileceğim bir şey yok.
Daha da uzatmaya niyetim yok ayrıca.Bir yere varamıyoruz.