Evet ben bunu dedim.Senin dediğin gibi:“Sanji ve zoro fanıyım diyip objektif görünmeye çalışıyorsun” bunu sen dedin.
Bunu demedim.Senin dediğin ''Zoro ve Sanji fanıyım''.Şunu yazdığını kim bilir kaç kere görmüşümdür.Sorun şu.Benim ve görünen benim gibi düşünen başka arkadaşlarda var ve senden aldığımız his kendini objektif olarak gösterme çabası.Ama görünmeye çalıştığın gibi biri değil,o aşırı Zoro fanı olarak göstermeye çalıştığın kişilerin Zoro fanlığı senin Sanji fanlığın kadar fazla değil.ben ne zaman objektifim dedim.
Kim seni eleştirmiş ? Bi göster hele.Roronoa Zoro yazmış ki onun bile mesajını anlamayıp arkadaşa fan muamelesi yapmışsın.Adam sana yapılmasından hoşlanmadığın şeyleri sen kendin yapıyorsun demek istemiş ama sen Zoro ismini duyunca rahatsız mı oldun diyerek adamı aşırı fan gibi göstermeye çalışmışsın.Onun dışında şurda seninle insan gibi tartışmaya çalışıyoruz ama senin bana dediğin ''Git öfkeni başka yere kus'' lafı.Üstüne ''Zoro fanları tarafından taşlandım'' lafı.Normal bir tartışmayı fan muhabbetine bağlayan hep sensin.Hacım bana algı yapıyorsun sonra bana algı yapma diyorsun. “Sanji ve zoro fanıyım diyip objektif görünmeye çalışıyorsun” bunu sen dedin. Sen sanjiye laf atmasan ve sadece handikapları saysan ve sanji zoro jacki yenemez desen sonra sana 3-4 sanji fanı veya luffy fanı sana yazsa ve seni eleştirse bu linç değil de nedir ? Şurda zoroya tek kelime laf etmedim yok neymiş kendini zoro-sanji fanı olarak gösterme veya objektif değilsin söylemleri. Kimse objektif olamaz forumda. Eğer sanji ve zoroyu eleştiriyorsam bu çelişki değildir bu iyi yön kötü yön görmedir.
Daha bugun sanji hakkında iyi bir şey söylemeye çalışan birisinin karşısında durdum o zaman niye yoktun ve bana laf söylemedin ?
Sen Sanji hakkında iyi bir şey söyleyenlerin nerde karşısında duruyorsun ? Senin gördüğüm mesajların genelde şu tarz ''Arkadaşlar yapmayın etmeyin Sanji'yi bende severim ama eleştiririm.'' eleştiririm deyince kendini Sanji'yi eleştiren biri olarak sayıyorsun.Her mesajını doğal olarak hatırlamam mümkün değil ama bu tarzda gördüğüm mesajların vardı.
Ha bir de yok linç edilmediğim kaldı,çocuk gibi azar yedim diye sürekli mağduru oynama.Kimsenin seni linç ettiği ya da üstüne geldiği yok.Genel tavrını beğenmiyorum ve bu yüzden de eleştirdim.Bunun linç etmekle ne alakası var ? Normal bir Zoro-Sanji tartışmasını ''Zoro fanları üstüme geliyor'' diyerek fan muhabbetine bağlayıp olayı başka yere çeken sensin.
Son düzenleme: