Harbi ha 1 aydır burdasın neler yaşamışsın+1 .Bir kaç kez başıma geldi. 1 aydır üyeyim
Harbi ha 1 aydır burdasın neler yaşamışsın+1 .Bir kaç kez başıma geldi. 1 aydır üyeyim
Bir süredir senin mücadelen de dikkatimi çekiyor Özellikle Zoro'cularla .Harbi ha 1 aydır burdasın neler yaşamışsın
Hani harbiden mesajlarımı okuduğundan emin değilim.''Objektifim'' dedin demedim zaten.Bana geçen his vs. diyorum ama ısrarla başka yerlere çekiyorsun.Bir de seni linç edicekmişiz diye hala algı yaratma peşindesin.Doğru diyorsun bi boğazına bıçak dayamadığımız kaldı di mi ? Neyse ya imkanı yok anlaşamayız biz seninle.Allahına kurban ben ne zaman objektifim dedim. Zoro ve sanji fanı olunca insan objektif mi olur yahu. Ne yani one piece objektiflik dengesi zoro ve sanjiden mi geçiyor kafalar pırıl pırıl mesajını neden yazmışım bir bak istersen bunu zoro fanları değil de başka kişilerin fanları yazsaydı aynısını yine yazardım. Demekki ordaki sohbet bana saçma gelmiş ve öyle yazmışım.
Konu ne? bende dahil olmak istiyorum.Hani harbiden mesajlarımı okuduğundan emin değilim.''Objektifim'' dedin demedim zaten.Bana geçen his vs. diyorum ama ısrarla başka yerlere çekiyorsun.Bir de seni linç edicekmişiz diye hala algı yaratma peşindesin.Doğru diyorsun bi boğazına bıçak dayamadığımız kaldı di mi ? Neyse ya imkanı yok anlaşamayız biz seninle.
Hm hm hm hmh mh mhmhmhmhmh <3Ara ara foruma giriyorum, her seferinde mi Sanji tartışılır yahu! Büyüksün Sanji.
Bölüme, HxH'dan bir kuple okuyup geçme gafletinde bulundum. Meh, çok yavan ve fena şekilde tekerrürden ibaret geldi. Prenses türevleri, teker teker karşına çıkan süpernovalar, Luffy'e boyun eğen güçlü yaratıklar... Ace'i duymak bile heyecan vermedi, ordan da bayik bir flasbek geliyor belli.
Hacım bana algı yapıyorsun sonra bana algı yapma diyorsun. “Sanji ve zoro fanıyım diyip objektif görünmeye çalışıyorsun” bunu sen dedin. Sen sanjiye laf atmasan ve sadece handikapları saysan ve sanji zoro jacki yenemez desen sonra sana 3-4 sanji fanı veya luffy fanı sana yazsa ve seni eleştirse bu linç değil de nedir ? Şurda zoroya tek kelime laf etmedim yok neymiş kendini zoro-sanji fanı olarak gösterme veya objektif değilsin söylemleri. Kimse objektif olamaz forumda. Eğer sanji ve zoroyu eleştiriyorsam bu çelişki değildir bu iyi yön kötü yön görmedir.Hani harbiden mesajlarımı okuduğundan emin değilim.''Objektifim'' dedin demedim zaten.Bana geçen his vs. diyorum ama ısrarla başka yerlere çekiyorsun.Bir de seni linç edicekmişiz diye hala algı yaratma peşindesin.Doğru diyorsun bi boğazına bıçak dayamadığımız kaldı di mi ? Neyse ya imkanı yok anlaşamayız biz seninle.
Sana ciddi söylüyorum şu dediklerinin hiçbirini inkar etmedim hiçbir zaman.Zoro Sanji'den daha iradeli biri zaten. Adamın delilercesine taktığı bir amacı var tabi ki daha iradeli olacak. Ayrıca Zoro Sanji'den bir tık daha güçlüdür buna da kimsenin itirazı yok. Lakin Sanji de gayet iradeli bir adam ve verilen örneklerin çoğunda da adamın yapabileceği en doğru şey oydu. Ne yapsaydı Bege ve adamlarına tek başına dalıp aynı anda da hiçbir halta yaramayan Nami ve diğerlerini mi korusaydı? Sırf Zoronuzu övmek için ne kastınız be abi. Hem milleti linç ediyorsunuz hem de üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Vallahi nefretimsiniz. Engelliyorum hepinizi.