Zoro vs Jack'e nereden bağlandı ben onu merak ettim şimdiAynen. yeni tabir buldum, zoro zorlanarak alır demektense zorolanarak diyorum.
Zoro vs Jack'e nereden bağlandı ben onu merak ettim şimdiAynen. yeni tabir buldum, zoro zorlanarak alır demektense zorolanarak diyorum.
Hacım yorumumun kitlesi belli sana demedim yani hatta seni savundum. Sen sanji vs jack dedin diye millet ondan beslenip laf atmaya başlıyor. Yoksa senlik bir durum yok. Bu senin hatan değil.O bir kişi benim ve ben de zaten Luffy'den başkası zor gözüküyor şu anlık dedim iyi okursan. Bir de biraz fazla tepki gösteriyorsun. Sanji forumda aşırı gömüldü son zamanlarda sen de buna reaksiyon gösteriyorsun anlıyorum da gerek yok
Dkdkdkdkdld pica da alır mı jacki ?Zoro Jack'i mahveder.
Aynen lucci gibi olur formları herhaldeHızlı - Güçlü ve savunma olacak tipleri vardır. Bence Luffy'nin yanında kid kalır.Kid de öyle
Dostum doğru söylüyorsun da, Sanji'yle ilgili her şeye Zoro'yu katmak zorunda mısın? Zoro'dan bahsetmeden de cevap verebilirdin bence.Hayret bir şey bir kişi çıkıp sanji vs jack dedi diye haterlar sanki millet sanji vs jack olacak demiş gibi yorum yapıyor. Sanki zoro veya başka biri jacki yenebilecek. Sanji de yenemez. Luffy den başka zor şu anlık.
Güzel tabir artık zoro anketlerine eklerler Neyse daha fazla konu dışına çıkmayalımAynen. yeni tabir buldum, zoro zorlanarak alır demektense zorolanarak diyorum.
Güzel soru valla. Klasik forum halleri. Her aşamada tek harfi değiştirilen kelime oyunu gibi.Zoro vs Jack'e nereden bağlandı ben onu merak ettim şimdi
Her neyse salla orasını Zoro yiğidim aldı mı bariGüzel soru valla. Klasik forum halleri. Her aşamada tek harfi değiştirilen kelime oyunu gibi.
Zoro ve diğerleri dedim dostumDostum doğru söylüyorsun da, Sanji'yle ilgili her şeye Zoro'yu katmak zorunda mısın? Zoro'dan bahsetmeden de cevap verebilirdin bence.