Aslında bir zoro jack vs anketi açılsa güzel olur ben merak ediyorum ne düşünüyorsunuz
Jack düşünülen kadar güçlü bir karakter değil. Güçlü ama şimdiki Luffy, Zoro gibi karakterler karşısında gücünün pek önemi yok. Mahveder dememin sebebi yenildikten sonra Jack'in mahvolacağı amiralden yediği dayak gibi.Ben "mahveder" lafına ironi yaptım. Yener desen bir şey demezdim. Yenip yenemeyeceğini bilemem ne de olsa.
Zoro'yu tam gücünde göremedik ama Jack'i yeneceğini düşünmüyorum. Öyle rahat rahat kesebileceği bir adam değil.Aslında bir zoro jack vs anketi açılsa güzel olur ben merak ediyorum ne düşünüyorsunuz
Bence de rahat rahat kesinlikle yenemez ama güzel bir dövüş olsa şans veremem de değil yaniZoro'yu tam gücünde göremedik ama Jack'i yeneceğini düşünmüyorum. Öyle rahat rahat kesebileceği bir adam değil.
Dayanıklılığı hafife alınıyor bana kalırsa.Jack düşünülen kadar güçlü bir karakter değil. Güçlü ama şimdiki Luffy, Zoro gibi karakterler karşısında gücünün pek önemi yok. Mahveder dememin sebebi yenildikten sonra Jack'in mahvolacağı amiralden yediği dayak gibi.
Zorolanarak alır.Aslında bir zoro jack vs anketi açılsa güzel olur ben merak ediyorum ne düşünüyorsunuz
Aynen , güzel bir dövüş olur. Zoro limitlerine kadar zorlanır.Bence de rahat rahat kesinlikle yenemez ama güzel bir dövüş olsa şans veremem de değil yani
Bence deAynen , güzel bir dövüş olur. Zoro limitlerine kadar zorlanır.
Hangisi sence jack mi ?Dayanıklılığı hafife alınıyor bana kalırsa.
Zorolanarak alır.
Aynen. yeni tabir buldum, zoro zorlanarak alır demektense zorolanarak diyorum.@amaneden hızlı okuduğumdan anlamadım galiba zoro demek istemişsin