Dof'un işlenmesi bence iyi oldu. Aradan çıktı.Çakma WB'ye de sıra gelecek ve Shicibukai mevzusunu kapatacağız diye düşünüyorum ben.Dof Reis işlenmemiş olsa fena mı olurdu
Dof'un işlenmesi bence iyi oldu. Aradan çıktı.Çakma WB'ye de sıra gelecek ve Shicibukai mevzusunu kapatacağız diye düşünüyorum ben.Dof Reis işlenmemiş olsa fena mı olurdu
Hop dur bakalım orada daha Mihawk reyiz varDof'un işlenmesi bence iyi oldu. Aradan çıktı.Çakma WB'ye de sıra gelecek ve Shicibukai mevzusunu kapatacağız diye düşünüyorum ben.
Reyisi unuttum sanma , onun yeri çook ayrı.Hop dur bakalım orada daha Mihawk reyiz var
Aynen benim de dikkatimi çektiCaptain Kaido
Hızlı - Güçlü ve savunma olacak tipleri vardır. Bence Luffy'nin yanında kid kalır.Kid de öyleDrake meyvesiyle diğer formlara geçecektir hem zaten meyvenin ne kadar özel bir meyve olduğunu tartışmaya gerek yok.
Asıl önemli olan mesele; Sürekli olarak gerçekleşen gelişmelerden Kaptan bilgilendirilmiyor. Çünki reisin ortalığı dağıtacağından haberdarlarAynen benim de dikkatimi çekti
Hee Shichibukai unvanı ile aynı cümlede anmayıp aklınca yücelteceksin seni gidi hınzır seniReyisi unuttum sanma , onun yeri çook ayrı.