Urouge'nin gücü sebebiyle Kaido'ya iyi rakip olabileceğini düşünüyorum ben. Tabii Oda'ya kalmış.Belki Kid, evet. Ayrıca mamgakanın Hawkins'in meyve yeteneğini ne duruma getirdiğine bağlı olarak Hawkins olabilir. Kaido'nun saldırılarını tekrar Kaido'ya yansıtabilme gibi bir durum olabilirse hani. Çok zannetmiyorum ama bir ihtimal. Diğer novalar bu konuda yetersiz kalacaktır.
Bence Urouge tam Jack'lik bir karakter. Savaşlarını hayal ediyorum böyle cuk diye oturuyorlar birbirlerine. Urouge Jack'ı hortumundan tutup fıtlatıyor falan.Urouge'nin gücü sebebiyle Kaido'ya iyi rakip olabileceğini düşünüyorum ben. Tabii Oda'ya kalmış.
Dayanıklıysa Urouge reyiz, bir süre sonra ezip geçer valla boyuttan dolayı.Bence Urouge tam Jack'lik bir karakter. Savaşlarını hayal ediyorum böyle cuk diye oturuyorlar birbirlerine. Urouge Jack'ın hortumundan tutup fıtlatıyor falan.
Gereksiz nova yok yav hepsi ayrı iyi. En albenisiz Drake, soğuk olduğu için bana öyle geliyor galiba. Ama Apo gibi bir troll ölmezBence gereksiz novaların ölebileceği bir arc başlıyor. Apo falan gibiler yani.
En cool karaktere Albenisiz dedin kalbimi kırdın şimdiGereksiz nova yok yav hepsi ayrı iyi. En albenisiz Drake, soğuk olduğu için bana öyle geliyor galiba. Ama Apo gibi bir troll ölmez
Aslinda baktığın zaman fiziksele fiziksel ama Kaido'nun fiziksel gücüne kimsenin ulaşabileceğini zannetmiyorum. Özellikle 4. Komutan yenip zor kaçan biri bir anda Kaido ile aşık atabilecek ya da ona zarar verebilecek bir seviyeye gelemez. Böyle şeyler için çok çok erken novalar adına.Urouge'nin gücü sebebiyle Kaido'ya iyi rakip olabileceğini düşünüyorum ben. Tabii Oda'ya kalmış.
Bana öyle geliyor ya öyle çok soğuk karizma takılan karakterleri sevemiyorum. Bir de bir elinde kılıç, bir elinde balyoz, gücü de dinazora dönüşmek. Çok alakasız değil mi abiEn cool karaktere Albenisiz dedin kalbimi kırdın şimdi