Topla tüfekle ordu gücüyle baya baya kraker askerleri ordusuna savaşabilir.Cracker savunma ağırlıklı bir karakter bu konuda karşısında daha iyi birisini bulacak.Mecbur saldırmak durumunda kalacak.Anasının o kadar uğraşıp yıkamadığı kaleyi dışarıdan mahvetmesini ummuyorsun herhalde ? Bege belki saldırı anlamında crackere fazla birşey yapamaz ama yenilmesi de kolay olmaz.O kaleye bir nova girip arada saldırsın Cracker falan kalmaz ortada zaten.
Luffy'nin Dof'a koyup şehrin bir ucundan diğer ucuna uçurduğu yumrukları, bazı Kraker askerlerini parçalayamıyordu odaklanmadığında. Bege'nin topu tüfeği anca rüzar estirir.
Luffy'nin g3 hali gücünde onlarca asker yaratabiliyor, bir süreye kadar dayanabilir anca Bege o formundayken, Mama 2 dakika vurur Kraker 2 saat vurur ne olacak? Mesele Bege'nin veyahut diğer conoların Kraker'e zarar verebilip veremeyeceği. Ben bunların bırak Kraker'i yenmesini, gerçek formunu ortaya çıkarabileceğini sanmıyorum. Hatırlarsan Luffy'e "beni bu formda görebilecek çok az insan var" diyordu. O insanlar bu conolar değil. Belki 10 sene sonra o seviyeye erişirler ama şu an görünüşe göre değiller.