Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 910 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş bildiğin klasik Türk dizisi senaryosu gibi girişler bir kere de farklı olsun be
Şu tayfa gireceği adaya topluca giremeyecek mi ya
İlla bölünerek mi girmeleri gerekiyor
Başka türlü entrika çıkaramıyor mu bu Oda yani
Zaten Zoriler önceden gitti ve fitilide Zori ateşleri
Daha fazla entrikanın ne alemi var
Bu seferde kafadan dalsınlar ne olur sanki:oleyo2:

Neye şaşırdınız anlamadım. Her arcın başında bu tarz bir giriş yapılıyor (tabi bu sefer biraz daha farklı oldu).

Arcın girişine bakarak bile arca çöp diyenler var ön yargının bu kadarı. Neyse bu yorumlara şaşırdım mı ? Hayır.

Bölüme gelirsek boş bölüm. Bunu inkar etmek olmaz. Ama şöyle ki böyle radikal bir adada tayfa ayrı gezecek. Ayrı gezmeleri daha çok hoşuma gidiyor çünkü böylelikle Oda her tayfa üyesine ayrı ilgi gösterebiliyor. Tayfa toplu gezip de ne yapacak ? Mekan basmaya mı gidecekler ? 10 kişi toplu gezince nasıl her bir tayfa üyesine ilgi gösterecek ? Böylesi daha makul. Bu arc tahminimce 3 sene sürer o yüzden bu giriş normal. Boş bölüm olduğu gerçeğini değiştirmez tabi ki bu.

Neye şaşırdınız anlamadım. Her arcın başında bu tarz bir giriş yapılıyor (tabi bu sefer biraz daha farklı oldu).

Arcın girişine bakarak bile arca çöp diyenler var ön yargının bu kadarı. Neyse bu yorumlara şaşırdım mı ? Hayır.

Bölüme gelirsek boş bölüm. Bunu inkar etmek olmaz. Ama şöyle ki böyle radikal bir adada tayfa ayrı gezecek. Ayrı gezmeleri daha çok hoşuma gidiyor çünkü böylelikle Oda her tayfa üyesine ayrı ilgi gösterebiliyor. Tayfa toplu gezip de ne yapacak ? Mekan basmaya mı gidecekler ? 10 kişi toplu gezince nasıl her bir tayfa üyesine ilgi gösterecek ? Böylesi daha makul. Bu arc tahminimce 3 sene sürer o yüzden bu giriş normal. Boş bölüm olduğu gerçeğini değiştirmez tabi ki bu.
Wano adı geçti ya millet her bölüm vs bekliyor. :( Hele şimdi tayfa ayrıldı ya; Luffy ve Zoro'nun olmadığı, ezik üyelerin gözüktüğü aksiyonsuz her bölüme leş denilip 1 verilecek. :(

Dediğin gibi giriş kötü olursa arc güzel olur ama boş bölümler uzun sürecek bu sefer

Şöyle şeyler yazmayın gülesim geliyor :hhh:

Sanji'nin yılında adama nasıl ilgi gösterdiğini gördük bütün bir arc boyunca iki tane tekme attı toplamda :artiz:

Şu boş bölümü bile savunanlar var, ben bir şey demiyorum. Bir de Oda hikaye anlatıyor güya. Spoilera bakarsak bu bölümde ne merak ettiğimiz bir şeyi, ne de daha önce bilmediğimiz bir şeyi öğrendik. Şu bölüm için yarın kendimi yoracağım, ona üzülüyorum.
Wanoya vardıklarını görüyoz işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık