İçimden Şogun’un Mihawk ile yenişememiş biri olarak çıkacağı var.Mihawk'ın adını ilk ne zaman duyacağız acaba? Wano'dan geçmeden en iyi ünvanını almamıştır herhalde.
Olabilir, belki de Mihawk Wano'da tokat yemiştir ama Wano dışarıya kapalı olduğundan dünyada kimsenin haberi olmamıştır bu da ortamlarda samurayları kestim diye sallaya sallaya ünvanı almıştırİçimden Şogun’un Mihawk ile yenişememiş biri olarak çıkacağı var.
Tottoland'da tüm taşları birbirinden ayrılan her bir tayfa üyesiyle tekrar bir yere oturtmayı başarmıştı yine de. Kimi zorlama kimi beklenilen kimiyse şaşırtıcı şekilde rayına oturdu pek çok şey. Bu sebeple yine beğeneceksiniz yani, ha saçmalarsa ben de eleştiririm. Onda sıkıntı yok.Bilmem Tottland'ta pek ne anlayacağını biliyor gibi değildi mesela. Arc'ın sonradan uzatıldığı çok belliydi.
Genellikle ne anlatacağını biliyor olabilir, benim eleştirim bilmemesi değildi zaten, hep aynı şekilde anlatmasıydı. Üstüne bu arc için iddialı konuştu. Değişiklik beklemek hakkım bence.
Ve genelde lazım olmayan şeyleri didik didik planlıyor. Neyse o konumuz o değil zaten.
Yalnız başıma bu ülkeyi kurtaracağım filan derYalandan atarlı da olur bu şimdi kılıç sallamalar falan.
Bu gerçek mi ?ha saçmalarsa ben de eleştiririm.
Seriden soğusan hevesle resim atar mısın?Böyle leş bölüm görmek insanı seriden soğutuyor.