Hem de bambuda uyuyan cinstenAğlak prenses diyorsun yani.
diğerlerinde 6 yı geçmedi. o da Blue Gilly gillerin ekibiydi.Diğerlerini de hemen hemen bu kadar gösterdi.
Bence de 11. seferde de aynı şeyi yapan adama hayıflanmanın bir anlamı yok. Demek ki kafaya takmış bu tarzı.Arlong Arc'ta ayrıldılar.
Alabasta Arc'ta ayrıldılar.
Skypia Arc'ta ayrıldılar.
Enies Lobby Arc'ta ayrıldılar.
Thriller Barc Arc'ta ayrıldılar.
Shabondy Arc'ta ayrıldılar.
Fishman Arc'ta ayrıldılar.
Punk Hazard Arc'ı hatırlamıyorum.
Dressrosa Arc'ta ayrıldılar.
Tottland Arc'ta ayrıldılar.
Şimdi de Wano Arc'ta ayrılıyorlar. Bunu her arc tekrarlamanın ne anlamı var anlamıyorum. Oda bu Arc'ta farklı bir şey yapsaydı şaşırırdım.
Ben de bu konuda söylenmesini anlayamıyorum. Her arkı farklı dallardan işlemek hikâyeye zenginlik katıyor işte. Gayet doğal bir şey. Yıllardır altyapı yapılan bir arkı bodoslama mı geçsinler? Ahmet'e, Mehmet'e sorup öğrendikten sonra pata küte dalsınlar mı? Böylelikle hem adayı hem de arkın hikâyesini yavaş yavaş tanıyoruz işte.Arlong Arc'ta ayrıldılar.
Alabasta Arc'ta ayrıldılar.
Skypia Arc'ta ayrıldılar.
Enies Lobby Arc'ta ayrıldılar.
Thriller Barc Arc'ta ayrıldılar.
Shabondy Arc'ta ayrıldılar.
Fishman Arc'ta ayrıldılar.
Punk Hazard Arc'ı hatırlamıyorum.
Dressrosa Arc'ta ayrıldılar.
Tottland Arc'ta ayrıldılar.
Şimdi de Wano Arc'ta ayrılıyorlar. Bunu her arc tekrarlamanın ne anlamı var anlamıyorum. Oda bu Arc'ta farklı bir şey yapsaydı şaşırırdım.
Bende Kayaları öğrendikten sonra aynı şeyi düşündüm ama Wano da çıkacağını düşünmüyorum o sebeple bu adamı nereye koyacak bu yıl çok merak ediyordum. Burası farklı bir adaysa ve burada çıkacaksa cuk oturur ama tayfa yine ayrılmış olacak. Ancak Wano da yine birleşirler. Bu durumda Wano-Reverie paralel gidecek diyordum bu ada ekstra oldu. Wanonun yakınında olduğunu varsayarsak buradaki olayların yaşanması ile 2-3 güne Wano da olurlar.Burada WB ile ilişkisi olan ve sırra kadem basmış efsane olarak muhtemelen Rox grubundan bahsediliyor. Wano arkında görürüz muhtemelen. Wano yolunda demiyor yani.
Yaptığım alıntıda Oda Wano'dan bahsettikten sonra ilave bilgi vermekten bahsettiği için bu ark esnasında çıkar diye düşünüyorum ben.Bende Kayaları öğrendikten sonra aynı şeyi düşündüm ama Wano da çıkacağını düşünmüyorum o sebeple bu adamı nereye koyacak bu yıl çok merak ediyordum. Burası farklı bir adaysa ve burada çıkacaksa cuk oturur ama tayfa yine ayrılmış olacak. Ancak Wano da yine birleşirler. Bu durumda Wano-Reverie paralel gidecek diyordum bu ada ekstra oldu. Wanonun yakınında olduğunu varsayarsak buradaki olayların yaşanması ile 2-3 güne Wano da olurlar.
Not: Vatan hayini amaneden.
Kafaya taktığı kesin zatenBence de 11. seferde de aynı şeyi yapan adama hayıflanmanın bir anlamı yok. Demek ki kafaya takmış bu tarzı.
Tayfa zaten beş parçaya falan ayrılmıştı sanırsam. Senin mantığınla bu kadar parça ile de adayı tanıyabilirdi. Şimdi de ana parçayı da ikiye ayırdı. Başlarda tayfanın adada dağılması hoşuma gidiyordu, ama artık klişe olmaya başladı.Ben de bu konuda söylenmesini anlayamıyorum. Her arkı farklı dallardan işlemek hikâyeye zenginlik katıyor işte. Gayet doğal bir şey. Yıllardır altyapı yapılan bir arkı bodoslama mı geçsinler? Ahmet'e, Mehmet'e sorup öğrendikten sonra pata küte dalsınlar mı? Böylelikle hem adayı hem de arkın hikâyesini yavaş yavaş tanıyoruz işte.