Benim de eleştirdiğim oldu valla. Hatta bir ara @Tilqi_Gin ile tartışmıştık, orada yazmıştım bir şeyler.Bu gerçek mi ?
Benim de eleştirdiğim oldu valla. Hatta bir ara @Tilqi_Gin ile tartışmıştık, orada yazmıştım bir şeyler.Bu gerçek mi ?
Şu an şaşırdım eleştirdiğini hiç duymamıştım.Benim de eleştirdiğim oldu valla. Hatta bir ara @Tilqi_Gin ile tartışmıştık, orada yazmıştım bir şeyler.
Koca koca adamlar yalan mı söyleyecekben artık van piisin varlığına inanmıyorum.
Bana mantıklı açıklama olarak bir tek anime seslendirmenlerini dinlendiriyor sebebi geliyor. Bir diğer yarısını, bir sonra diğer yarısınıArlong Arc'ta ayrıldılar.
Alabasta Arc'ta ayrıldılar.
Skypia Arc'ta ayrıldılar.
Enies Lobby Arc'ta ayrıldılar.
Thriller Barc Arc'ta ayrıldılar.
Shabondy Arc'ta ayrıldılar.
Fishman Arc'ta ayrıldılar.
Punk Hazard Arc'ı hatırlamıyorum.
Dressrosa Arc'ta ayrıldılar.
Tottland Arc'ta ayrıldılar.
Şimdi de Wano Arc'ta ayrılıyorlar. Bunu her arc tekrarlamanın ne anlamı var anlamıyorum. Oda bu Arc'ta farklı bir şey yapsaydı şaşırırdım.
Hevesle atmıyorum genel itibarıyle sevdiğm tek manga, bu tür bölümler soğutsada bu arc dan beklentim büyük.Seriden soğusan hevesle resim atar mısın?
Bölüm yorumlarına bak, neredeyse herkes aynı şeyi eleştiriyor. Ben de Hatice'ye değil neticeye bakın diyorum. Yoksa yazar ben olsam kurguyu farklı bir şekilde yapmasam kendime olan güvenim sarsılırdı kafadan.Şu an şaşırdım eleştirdiğini hiç duymamıştım.
Ark dolu dolu geliyor!Hevesle atmıyorum genel itibarıyle sevdiğm tek manga bu tür bölümler soğutsada bu arc dan beklentim büyük.
Bu dressrosa zamanı aklıma takılmıştı benim yani cidden saçma duruyor.Seride bug değil ama saçma.Bu ülkelerin neden hiç sahil savunma tarzında bir tane bile birlikleri yok acaba? Ülkeler yol geçen hanına döndü. Girip çıkanın haddi hesabı yok. Hadi gazete vs okumuyorsun ama koy sahil güvenlik oraya, Luffy lerin gelişini öğren arkadaş. Oda tayfayı geliştiriyor ama ülkelerin tayfaya yaptığı muamale amatör ötesi.
Benim de geçen aklıma şey takıldı. Denizcilerin herhangi bir iş yaptığını görüyor muyuz? Kaç bin karakter gördük ama Luffy'nin dahil olmadığı bir olayla yakalanmış bir korsan gördük mü? Gördüysek bir elin parmağını geçer mi?Bu ülkelerin neden hiç sahil savunma tarzında bir tane bile birlikleri yok acaba? Ülkeler yol geçen hanına döndü. Girip çıkanın haddi hesabı yok. Hadi gazete vs okumuyorsun ama koy sahil güvenlik oraya, Luffy lerin gelişini öğren arkadaş. Oda tayfayı geliştiriyor ama ülkelerin tayfaya yaptığı muamale amatör ötesi.
Benim kızdığım nokta şu.Şimdiye kadar tayfayı toplu olarak düşmanlarla dövüştürmedi balıkadamlar dışında.Onlarla dövüştürdü ama balıklar zayıf diye. Hep ayırdı tayfayı ezik oldukları için.Sonra yonkouyu Luffy tek indireceği zaman başlar tüm tayfayı birlikte hareket ettirmeye.Kaptan kasıtlı olarakta dağıtmıyor yani güçsüzsünüz diye.O yüzden mangaka ikiyüzlülükte sınır tanımıyor.Bölüm yorumlarına bak, neredeyse herkes aynı şeyi eleştiriyor. Ben de Hatice'ye değil neticeye bakın diyorum. Yoksa yazar ben olsam kurguyu farklı bir şekilde yapmasam kendime olan güvenim sarsılırdı kafadan.
Ark dolu dolu geliyor!