Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 910 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsun nostalji olarak luffy gelişimi olarak poneglif olarak güzel arctı. Hem yonko karşısında nasıl tayfanın kaçtığını da görmüş olduk yani yonkonun baskınlığını.

Sanji fanıyım diye sanji arc da o kadar parlamadı diye arca kötü diyecek halim yok ya :)

Arc başından arca çöp diyip diğer bölümlere o gözle bakmaktansa her bölümü kendi çapında değerlendirmek lazım. Bölüme ben de boş dedim farkındaysan. Whole cake arcını baştan sona okursan güzel bir arc olduğu anlaşılıyor o arcta daha çok millet beklemekten usanmıştı çünkü ha bitti bitecek durumu vardı. Genel olarak iyi arctı. Bak mükemmel demiyorum iyiydi.
Kek adası en fazla, yani eğer kendini zorlarsan bombaya kadar güzeldi diyebilirsin ondan sonrasına güzel demek için kişinin başka dayanakları olmalı :bilmem:
900 bölümdür aynı giden senaryo tekrarlanacağı için insanlar önceden görüş bildiriyor bir sıkılganlık var yani.

Luffy karıncayla bile karşılaşsa , arc içinde ondan yardımı alıyor.Babundan da bir kıyak gelir artık

Oda fan kaybetmeye yemin etmiş gibi bi garip ilerliyor. Yonkouların hareketlenmesini, denizcilerin tepkisini gösterirken çat diye kesip attı. Gorosei, Shanks ve Im-sama görelim dedik çat diye kesti. Devrimcileri görelim dedik pat. Reverie görek lan bari şlak. OAAAA WANOO HÜLOOO ZOROOOO dedik şimdi de... Yazıklar olsun.

Oda fan kaybetmeye yemin etmiş gibi bi garip ilerliyor. Yonkouların hareketlenmesini, denizcilerin tepkisini gösterirken çat diye kesip attı. Gorosei, Shanks ve Im-sama görelim dedik çat diye kesti. Devrimcileri görelim dedik pat. Reverie görek lan bari şlak. OAAAA WANOO HÜLOOO ZOROOOO dedik şimdi de... Yazıklar olsun.
Katılıyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık