Law aslında dof ve Caesar ile anlaşmış olup Luffy'i yakalamış olsa o zaman görürdük işe yaramamayı. Oda sağolsun tayfanın etrafına apo gibi hainler değil de law gibi karakterli kişiler toplanıyor.Robin'e bu aksiyonlarından dolayı tebrik plaketi gönderelim hemen, hesap benden can sıkmayın.
Allah'ın davşanı tayfaya gileli 3 hafta oldu daha fazla hayrı dokunmuştur Robin'den.
Ayrıca Carrot Brulee'yi yendiyse Robin Luffy'i Arabasta'da ölümden kurtardı. Yama'yı yendi. Arabasta'ya giderken tayfaya seyir belirleyici verdi. Thriller Barc'ta da toplu savaşta epey iş yaptı.
Carrot üstüne dolunayda kendini kaybedip Brook'a sıkıntı çıkardı. Tavşanın da pek yararını görmedim yani.
Şu an umursamıyorlar. Bak ileride Robin'in yapma ihtimali olan şeyleri de bir siralayayım.Tayfanın yaptıklarını yazsak, bunlar hiç kalır. Bugüne kadar Robin'in okuduğu Poneliflerin bizim tayfaya hiçbir faydası olmadı. Zaten kadın onları bizimkiler için değil, kendi hayali için arıyor. Bizim tayfadan kimse de Robin'in Poneglif okuyabilmesini umursamıyor.
- Yol kitabelerini okuyup Raftel'i bulmak.
- Kayıp yüzyılı öğrenip denizcilerin bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökmek. Halk denizcilerden soğumazsa (Beyazsakal savaşında denizcileri tutuyorlardi mesela) Luffy'nin yaptıklarının hiç bir anlamı olmaz.
-Antik silahları bulup onların çok kritik bir anda kullanılmasını sağlamak. (Bu tüm dünyanın kaderini değiştirir.)
Ve dediğim gibi tayfanın Robin'e önem vermemeleri onların suçu. Ben Luffy olsaydım, Robin'e antik silahın yerini buldurup Koca Anayı indirir ve yonkou olurdum mesela.