Zoro Reis'i gördüğünde tekrar konuşalımDaha önce de dediğim gibi zaman atlaması sadece bir kişiye yaramıştır, o da Brook.
Gerçi hala somurtuyor ama
Zoro Reis'i gördüğünde tekrar konuşalımDaha önce de dediğim gibi zaman atlaması sadece bir kişiye yaramıştır, o da Brook.
Elindeki kılıcı cücelerden birine kaptıran adamdan ne gözlem haki shovu gelecek? Galiba spoilerde yine nasıl olduğu belli değil ama kılıcı yine çarptırıyor.:S Bakalım ya b.hakiden ya da o gözden bir şey çıkacak.Zoro'ya 2y aradan sonra çok az dövüş çizdi bayagı dövüş bekliyorum o yüzden.
İlk olarak şov'una kılıç'la başlamaz diye düşünüyordum öylede oldu.
Haki olarak gözlem haki'sini konuşturucak galiba bu bölüm.
Ufak ufak seviyeyi uçurur çıkarır bu arc.
Zoro da yeni yeni oturacak. Sürekli kasıntılık, artistlik, boş laf yapıyordu. Biraz tepik yesin bu arc da görelim.Zoro Reis'i gördüğünde tekrar konuşalım
Gerçi hala somurtuyor ama
Sener Sen' in Ziya karakterine baglamistirUsopp'un yaptığı oyun mu yoksa gerçekten yara iyileşiyor mu? Usopp da kendini kesecek cesaret yok çünkü.
Yesin ya terbiyesiz, şöyle sağlam dayak yesin ama böyle kafasına falan bassınlar. Ya rezil olsun, ya vezir olsun arada kalmasın Sanji gibiZoro da yeni yeni oturacak. Sürekli kasıntılık, artistlik, boş laf yapıyordu. Biraz tepik yesin bu arc da görelim.
Çıkması lazım. Adamın normal Haki gücü bile sağa sola fışkırıyorBu arc zorodan kral haki fırlar diye düşünüyorum.
Sener Sen' in Ziya karakterine baglamistir
Daha kapalı gözü var. Kral haki +Şeytan ruhu vesaire...Çıkması lazım. Adamın normal Haki gücü bile sağa sola fışkırıyor