Ussop’a laf yok lütfen.Adam çoppa’nın sargı bezini kantırladı resmen.Poneglif okumak dışında hiçbir vasfı yok. Usopp bile daha çok işe yarıyor tayfada.
Ussop’a laf yok lütfen.Adam çoppa’nın sargı bezini kantırladı resmen.Poneglif okumak dışında hiçbir vasfı yok. Usopp bile daha çok işe yarıyor tayfada.
İşlevli idi. Zaman atlamasından sonra Nami'yle beraber yürüyen et parçalarından başka bir şey değiller.
Bu kadın olmazsa Luffy kitabeleri okuyup korsanlar kralı olamaz. Olsa bile gizli tarihi tam manası ile öğrenemez. Luffy hariç diğer herkesin yeri bir şekilde kapatılabilir ama Robin'in yeri kapatılamaz."Ben saksı değilim"deki saksı neyse Robin de o.
Poneglif okumak önemsiz bir şey mi?Poneglif okumak dışında hiçbir vasfı yok. Usopp bile daha çok işe yarıyor tayfada.
İşte has üyesi olmasını isterim ya. Ama dediğinin ihtimali daha fazla gibi.Bence Jinbei gibi tayfanın has üyesi olarak değil de Bartolomeo, Cavendish gibi bölük komutanı olarak gelebilir.
Yol Poneglifi çıkana kadar Ponegliflerin ne önemi vardı? Bizimkiler gerçek tarih ya da Antik Silahlar'ın peşinde değil sonuçta. Ayrıca Luffy her şeyin sesini duyabiliyor. Robin olmasa da idare eder yani.Poneglif okumak önemsiz bir şey mi?
Pol okuması iyi de gerisi yok. Pandaman bile karakter olarak daha ilgi çekici...Bu kadın olmazsa Luffy kitabeleri okuyup korsanlar kralı olamaz. Olsa bile gizli tarihi tam manası ile öğrenemez. Luffy hariç diğer herkesin yeri bir şekilde kapatılabilir ama Robin'in yeri kapatılamaz.
Bana da itici gelmeye başladı zaman atlamasından sonra. Oysa iki yıl önce sevdiğim bir karakterdi.Franky de bitmiş. Eskiden az da olsa sempatim vardı ama iki yıllık ara ona hiç yaramamış.