Robin çok boş bir karakter.
Hayaller böyle , hayatlar Oda'nın bize sundukları.
Sen de mi Brütüs?Robin çok boş bir karakter.
Bunun için Oda'ya teşekkür etmek lazım . Tayfada toplasan 4 adam , geri kalanı içi boş fındık haline getirdi.Robin çok boş bir karakter.
Sanji, Çoppa, Robin'i çıkar geri kalanı çok işe yarıyor, neden 4 kişi olsun?Bunun için Oda'ya teşekkür etmek lazım . Tayfada toplasan 4 adam , geri kalanı içi boş fındık haline getirdi.
Her boş karakter böyle olsun.Robin çok boş bir karakter.
Çocuklar hastaydı Law halletti.Chopper ve Robin ne kadar kötülenmiş ya Chopper'a kötü diyenlerin neden kötü dediklerin bir türlü anlamlandıramıyorum. Bu bir macera serisi doktorlar serisi değil açık kalp ameliyatı falan mı yapmasını bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Oda belli ki çok önem vermiyor bu konulara. Sargı sarıp geçiştiriyor. Kolu bacağı kesilen olmadı. Hastalığa yakalanan da yok. Napsın yani hayvancağız. Luffy'e beyin mi nakil etsin ? Oda önem vermiyor diye çöp yaptınız. İleri de sargı sarmaktan başka bir şey yaparsa o zaman da krallll diyeceksiniz. Robin'e çöp diyorsunuz ama Robin'nin arkeolog yeteneklerini küçümsüyorsunuz. En önemli özelliği poneg okumak. Muhtemelen Wano bitince Wano halkına poneg dilini öğretecek böylece Wano poneg üretmeye devam edebilecek. Zekasıyla planlara katkı sağlıyor. Ayrıca cp 9 ile ilişkisi ve meyve yeteneği sayesinde casusluk ve suikast konusunda iyi. Ayrıca çok iyi bir support. Arkadan verdiği destek çok faydalı.
Zaten doktor niyetiyle almadılar bunu acil erzak deposu olarak gördüklerinden aldılar.O yüzden sorun yok.Çocuklar hastaydı Law halletti.
Luffy zehirlendi Baeju haletti.
Minkler patates oldu, Sezar olmasa kızartmaları sunulacaktı.
Ha tabi bandaj sarıyor evet. Ayrıca, Robin'in arkeologluğunu küçümseyen 1 kişi görmedim şunca şey tartışıldı. Kim küçümsemir bir gösterebilir misin böyle parmaklan.