Yapanlar var da. Yapmayan daha çok.Şunu da yazayım forumda artık bölüm yorumlama da kalmamış.Herkes bir karakter açığı yakalama peşinde son 3-4 senedir bu var.Çok az bölüm yorumlayan kaldı.
Yapanlar var da. Yapmayan daha çok.Şunu da yazayım forumda artık bölüm yorumlama da kalmamış.Herkes bir karakter açığı yakalama peşinde son 3-4 senedir bu var.Çok az bölüm yorumlayan kaldı.
Aynen. Ama Roger BM ve Kaido da var bence. Roger gidip kaptanlarını öldürüyor. Raftele gidince Korsan Kralı diyorlar. Kayaların tahtına da kaptanı yendikten sonra oturmuyor. Garp da ara buluculuk yapıyor. BM , Kaido ve WB o zamanlar miço tarzı kişiler veya sağ kol gibi rütbeli kişiler bence. O Kayalar ve İmu son gizemli karakterler ve hikayeyi az çok çözmek için anahtar kelimeler. O yüzden şimdiye kadar bahsetmemişti diye düşünüyorum.Oda bu kayalar olayını ortaya attığı için bundan sonra 40 sene mevzusu yapılan her karakter için bunlarla bağlantı kurabiliriz. Bana göre bu ekibin eski üyeleri; Beyazbıyık, Bakkin ve Shakuyaku. Daha fazlasını da göreceğiz.
O ödül ile olan pek insan olduğunu sanmıyorum. 5.Yonkou diye çıkan haberi baz alarak diyorum tabi. Ondan önce yazdıkların için ise bana göre T-rex yollayacaklar domuz veya aslandan ziyade. Yanına da bir kaç tane hain eklerler gibime geliyor..Ödülü ise Luffyi baz alırsak 1.500 milyarı gecer kanımca
Ağaç değil mi o? Çam ağacı gibi, mezarlıkta olur hani üçgen şeklinde8. sayfada sağ en üste neden penis çizmiş? Dikkatli okuyayım dedim, okumaz olaydım.
40 yıl önce bir korsan grubu var ve bunlar o zaman zirveymiş. Garpta 40 yıl önce bunlarla dövüşmüş. Artık kaptanlarını mı öldürdü ne yapmış bilinmiyor ama bu korsanlar sayesinde "hero" ünvanını alıyor. Bu tayfanın ne zaman dağıldığı belli değil. Marco'nun 30 yıl önce diyerek başlaması WB'nin 30 yıl önce o tayfadan ayrıldığını ya da 30 yıl önce o tayfanın dağıldığını işaret ediyor olabilirYani şimdi olay bir tane Korsan grubu var 40 yıl önce dağıtılmış ve dağıtan da Garp ama şimdi toplanmaya başlıyorlar sanırsam ama kim oldukları belli değil sizde 40 yıl önce Korsanlığı bırakmış kişileri bu grubun üyesi olabilir diye çıkarım da bulunuyorsunuz yanlış mıyım?
Zaten adamda sakalyok) o degilde karasakal aynı kalacak mı malum sakalı var ama benim ing yokEspri amaçlı değil, tamamen değiştirdim. Bundan sonra Beyazbıyık olacak.
Hadi 15 metre oldugunu hesapladınız bir şekilde diyélim. Peki neden etegini tutup kaçıyor bende onu anlamadım?15 metre ileri sıçradığını çıkaramadım ben ama onun dışında dönme manevrasını zaten slash'ı oluşturabilmek için yaptı diyorum ben. Eğer ki dümdüz atabilecek olsa hiç dönme manevrası yapmadan kolunu sallar gibi sallardı diyorum. Ama öyle olmamış. İleri atılmayı çıkaramadım ama.
Şaka maka çizmiş gerçekten abov8. sayfada sağ en üste neden penis çizmiş? Dikkatli okuyayım dedim, okumaz olaydım.