Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909: Seppuku

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O ikinci paragrafin basli basina olay zaten. :D Benzer olayi Luffy icinde yapanlar oluyor ozellikle reyizin sov yaptigi zamanlarda.
Sen niye ustune alindin biremin ? Bende sana katiliyorum sahne guzel ama abartılmaması lazim. Bi pica kesis gibi degil yani sonucta, ama cizimi olsun o hareket olsun guzel seyler bunlar,birde 2.5 yil aradan sonra gormek ve hareketli gormek. :a:
@Monkey D. Dragon daha gidemedi bi kucuk bi slashda bu olduysa saglam vsde kim bilir ne derler. :D
Alındım çünkü fazla çıkıpta abarttınız diyen kişi yok.
 
Şunu da yazayım forumda artık bölüm yorumlama da kalmamış.Herkes bir karakter açığı yakalama peşinde son 3-4 senedir bu var.Çok az bölüm yorumlayan kaldı.
 
Zoro kılıç kaptırdı diye gömülüyor şaka gibi.Adamı yok yeretutuklamışlar birşey dememiş karşı çıksa Kinemon'un dediği plan bozulacak.Zoro eyvallah demiş az hapiste dururuz yeter ki plan bozulmasın sonra yardım gelir.Kılıcı vermiş.Ama herifler seppuku yap diyince orada dur demiş.Sonuçta ölmek planlar arasında yok.Ardından da haklı olarak pıçağı çekiyor.
 
Oda bu kayalar olayını ortaya attığı için bundan sonra 40 sene mevzusu yapılan her karakter için bunlarla bağlantı kurabiliriz. Bana göre bu ekibin eski üyeleri; Beyazbıyık, Bakkin ve Shakuyaku. Daha fazlasını da göreceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık