Diğer minkler neden kasabaya girmediler? Korkuturuz demişler ancak epey tuhaf yaratıklarla yaşıyorlar, minklerden korkacaklarını sanmıyorum. Aklıma ihanet geliyor. Jack'in sürekli Zunisha'yı bulmasının minklerden birinin ihaneti yüzünden olduğu düşünülüyordu forumda. Nekomamushi, Marco ile ne konuşulacağı bilinmesin diye bu tedbiri almış olabilir.
Beyaz Bıyık'ın çocukluk resmini şöyle yorumladım: Biri oturup kadere razı olmuş görüntüsü veriyor, kız ağlıyor ve öteki sinirlense de elinden bir şeyin gelmediği izlenimini veriyor lakin Beyaz Bıyık elinde sopasıyla dik duruyor.
Bakkın ve Beyaz Bıyık'ın aynı gemide olması R/Locks ile bağlantılı olabilir. Boşuna 40 düzeltmesini yapmıyordur. Marco'nun hayalleri Weevil'e geçebilir. Yani bu kasabayı koruma görevi alıp kendini feda edebilir.
Wano'nun açılış sekası ve görüntüsünü epey hoş buldum. Sanırım arkadaki dağ Fuji'yi temsil ediyor.
23 yıl öncesi sanırım Roger'ın son dönemlerine denk geliyor veya idam dönemi. Wano hükümetin bile müdahale etmediği yerken kim Wano'ya neden saldırma cürretini gösterir? O dönem: Shiki, Roger ve Beyaz Bıyık'ın çağı. Bunlardan biri yapsa ancak Shiki yapar bana kalırsa.
Ve Zoro'nun etkileyici girişi. Sonraki bölüm Luffy'lere geçer.