Luffy neden gözükmeyecek?Ben onu düşündüm de 1 yıl sürmeyecek muhtemelen 3-4 ay kadar sürecek tahminimce.
Luffy neden gözükmeyecek?Ben onu düşündüm de 1 yıl sürmeyecek muhtemelen 3-4 ay kadar sürecek tahminimce.
Luffy şuan yolda yolculuk yapıyor . Asıl olay Wano'da dönüyor. Luffy gilin ödüllerinin artışı da bu yüzden aceleye geldi sanırım.Luffy neden gözükmeyecek?
İki bölüm sonra varır Luffy Wano'ya.Luffy şuan yolda yolculuk yapıyor . Asıl olay Wano'da dönüyor. Luffy gilin ödüllerinin artışı da bu yüzden aceleye geldi sanırım.
Rez alıyorum.İki bölüm sonra varır Luffy Wano'ya.
O ne demek yavRez alıyorum.
Rezerved in kısaltılmışı. Yani bekleyip göreceğiz unutmazsam ben sana haber veririm haklı çıkarsam.O ne demek yav
Öylesine sallamış gibi duruyor bir de ciddi attığını düşünSizin beklediğiniz zoro
Bize şimdi gösterilen
Hmm teşekkürler açıklama için. İnternet şeylerine pek vâkıf değilim işin açıkçası. Sen geleceğini düşünmüyor musun?Rezerved in kısaltılmışı. Yani bekleyip göreceğiz unutmazsam ben sana haber veririm haklı çıkarsam.
Forumlarda sık sık kullanılıyor genelde. Ben 3-4 ay süreceği kanaatindeyim. BM ye gidişleri ve Wano Grubunun varışı arasındaki süreyi düşündüm , tabi ki gelecek bölümde de varabilirler.Ama ayrılmalarının bir amacı olduğunu düşünüyorum. Bir takım olaylar gördükten sonra ulaşacak muhtemelen Luffy takımı.Hmm teşekkürler açıklama için. İnternet şeylerine pek vâkıf değilim işin açıkçası. Sen geleceğini düşünmüyor musun?