O gösteriş ya top sektiren elemanlar gibi Sanji'nin yaptığı ama Zoro profesyonel futbolcu. Sanji pıçakla iki adım ötesini anca keser herhalde.
Zoro yoldayken sanji zaten ekmek bıçağıyla adam biçiyordu
O gösteriş ya top sektiren elemanlar gibi Sanji'nin yaptığı ama Zoro profesyonel futbolcu. Sanji pıçakla iki adım ötesini anca keser herhalde.
Zoro yoldayken sanji zaten ekmek bıçağıyla adam biçiyordu
Varsayımlar her zaman olacaktır. Sanji tayfayı tehlikeye soktu mu ? Soktu. Sağ salim kurtulmuş olsalar bile tehlikeye sokmuş olduğu gerçeğini değiştirmez. Şimdi zoro bu işten sağ salim çıkmış olsa bile ve tayfayı bu olaydan arındırsa bile tayfayı tehlikeye sokmuş oldu bir kere. Sanji ile olayı tamamen aynı demiyorum zaten sadece daha tayfa tam birleşmeden ve ortada bir plan varken onu bozup ortalığı karıştırmak ve kaidoyu harekete geçirme ihtimalini yaratmış olması benim karşı çıktığım konu.Tamamen bir varsayım olur dediğin. Eğer koka yapıp oradan çıkmaya çalışsa belki çok daha fazla ortalık karışacak, Zoro'yu kesemeyenler direk orduyu hatta Shogun'u devreye sokacaklardı.
Gelecek bölüm olayın etkisini de görürüz lakin Zoro'nun nasıl yakalandığı, yakalanırken ne yaptığı önemli. Adam durduk yere bu hale gelmemiştir, son noktada zaten olay çıkacağı varken Zoro, biraz daha az olay çıkarsın demek ve bu durumu Sanji'nin olayı ile kıyaslamak bence haksızlık.
Eğer cinayetleri kendisi işlediyse, yada ortalığı dağıtığı için yakalandıysa eleştirilebilir
Shogunun yaşını bilmiyoruz ki. Çok yaşlı olabilir.Hahahaha, yok ya öyle bir şey olmaz o kaptan muhtemelen şimdiki yonkoulardan daha yaşlı çıkmalı
İddiaya girelim, eğer yanılırsan Zoro fanı olursun kompleShogunun yaşını bilmiyoruz ki. Çok yaşlı olabilir.
Buradan bakınca eleştiresin varmış yada eşitleyesin varmış gibi geldi banaVarsayımlar her zaman olacaktır. Sanji tayfayı tehlikeye soktu mu ? Soktu. Sağ salim kurtulmuş olsalar bile tehlikeye sokmuş olduğu gerçeğini değiştirmez. Şimdi zoro bu işten sağ salim çıkmış olsa bile ve tayfayı bu olaydan arındırsa bile tayfayı tehlikeye sokmuş oldu bir kere. Sanji ile olayı tamamen aynı demiyorum zaten sadece daha tayfa tam birleşmeden ve ortada bir plan varken onu bozup ortalığı karıştırmak ve kaidoyu harekete geçirme ihtimalini yaratmış olması benim karşı çıktığım konu.
Yok yok o tipleri hiç sevmem. Beni bilen bilir fanı olduğum karakteri de eleştiririm. Sanji’nin germayı geride bırakıp gemiyle kaçtığı bölümün yorumlarına bak orda sanjiye laf söyleyen kişi olarak sadece beni görürsünİddiaya girelim, eğer yanılırsan Zoro fanı olursun komple
Buradan bakınca eleştiresin varmış yada eşitleyesin varmış gibi geldi bana