Sanji neden olduğu tehlikeyi BM'yi yenerek yok edemez ama Zoro Kaido'yu yenerek neden olduğu tehlikeyi savuşturabilir.Sanji bm yi musallat ettiğinde zoro “bu sanji
şimdi başımıza bm yi musallat etti” diye hayıflanıyordu forum da bu yüzden sanji’ye kızıyordu şimdi kendisi kaido’yu musallat etti planı bozdu herkes sus pus
Şu forum zamanlarımda bir şey anladıysam o da herkesin karaktere göre yorum yaptığıdır.
Yoo sus pus değil.Bi kere dediğin aynı olay bile değil.Kaido zaten plan dahilindeydi.Yani o bizimkilere musallat olmasa bizimkiler ona olacaktı.BM ise sonradan çıktı.Sanji bm yi musallat ettiğinde zoro “bu sanji
şimdi başımıza bm yi musallat etti” diye hayıflanıyordu forum da bu yüzden sanji’ye kızıyordu şimdi kendisi kaido’yu musallat etti planı bozdu herkes sus pus
Zoro sonda özür diliyor bence bu her şeyi açıklıyor.Yoo sus pus değil.Bi kere dediğin aynı olay bile değil.Kaido zaten plan dahilindeydi.Yani o bizimkilere musallat olmasa bizimkiler ona olacaktı.BM ise sonradan çıktı.
Aaaa doğru bak bir shinshi sonson tekniğine bakıyor kadio’nun inmesiSanji neden olduğu tehlikeyi BM'yi yenerek yok edemez ama Zoro Kaido'yu yenerek neden olduğu tehlikeyi savuşturabilir.
Bende mesajımı editlemiştim sonradan da neyse.Zoro sonda özür diliyor bence bu her şeyi açıklıyor. Bu arada ben sanji’yi inkar etmiyorum.
Kaido bizzat kaptanları tarafından hedef alınmış, indirilecek bir hedef iken, hatta tayfanın çoğu oraya gitmişken ve ittifaklar toplanırken yani savaşın eşiğinde bir düşmanken, Sanji Tüm Kek'e tek başına, ölecekse kurtarılması çok zor bir yere gitmiştir. İkisinin aynı olduğunu iddia etmek akıl tutulması, körlük ve fanlıkla açıklanabilir.Sanji bm yi musallat ettiğinde zoro “bu sanji
Şu forum zamanlarımda bir şey anladıysam o da herkesin karaktere göre yorum yaptığıdır.
Malın önde gideni işte :/Sanji bm yi musallat ettiğinde zoro “bu sanji