Samuraylar genelde soylu kişilerin taktirini kazanan kişilerden seçilir ve kılıçları onların onuru , ruhani gücünü ve onurunu temsil ederdi. Zoro'da bunları görmek pek de zor değil. Ağzında taşıdığı kılıç kırılırsa Zoro ne yapardı diye düşünürsek marimo kafanın bu Arc daki karakter gelişimine dair bir fikir elde edebiliriz.En azından beklentim bu yönde. Sonuçta Samuray ilan edileceğini düşünme sebebim ise ona bu ünvanı verecek soylu bir kişiyi zaten tanıyor.Bunu bir ünvan olarak vermesine de gerek yok , samuray olarak kabul etse bile yeter . Gözünü kapatma konusunda ise bence Zoro o gözünü güç sakladığı için değil , yeni bir tek kılıç stilinde hakiyi güçten ziyade tarz olarak kullanması olarak görüyorum. Tek kılıç kullanırken hakinin bir çok çeşidini aynı anda kullanarak yeni bir tarz oluşturmuş ve bu güç gerçekten çok etkili.3 kılıçtaki tüm dikkatini tek kılıca yöneltmiş gibi olacak bence. Bunu da Kuinanın kılıcı kırıldığı zaman yapacağını düşünüyorum. Gözünü açıp bambaşka bir tarz ile savaşacak.Beklentim bu yönde.