Spoiler pişmanlıktır.SPOILER ALERT
Aman tadımız kaçmasınspoiler pişmanlıktıretme
Spoiler pişmanlıktır.SPOILER ALERT
Direk alıntı yapıyorum bu tür mesajlardaSPOILER ALERT
Yosun çorbası isteseydi yollayacağım adam şanşi olmazdıYosun tava mı çekti canın? Yazık olur marimoya.
Şimdi ben bunlara itiraz etsem, hater olur muyum?Zoro zaten çok güçlü bir izlenim veriyor, Wano'da alacağı güç artışları ile birlikte Luffy kıyası mantıklı hale geliyor.
1. Kapalı gözü açabilir.
2. Soydan gelen güce kavuşabilir.
3. Efsanevi bir kılıç sahibi olabilir.
4. Kılıç sayısını artırabilir.
5. Lanetli kılıç malum.
6. Kuina üzerinden duygusal patlama yaşayabilir.
7. Sinsi Koshiro üzerinden duygusal patlama yaşayabilir.
8. H.haki açabilir.
9. Bandana olayına hiç girmeyeyim.
Daha yazarım ama gerek yok. Çünkü görmek istemeyene parmakla göstersen de görmez. Önemli olan kalp gözüdür arkadaşlar. Lütfen Wano'yu bekleyelim ve hep birlikte görelim.
Yalnız ek olarak Luffy daha ne kadar Zoro'yu astı olarak tutabilir bilemiyorum. Ayrılık çanları çalıyor gibi. Bu ark seri içi dinamikleri için en önemli ark olabilir.
Son olarak şunu da atayım, iyi forumlar.
Olmazsın, kendi fikrindir saygı duyarım. Zaten ben şahsen bir insanın Zoro hateri olabileceğine inanmıyorum.Şimdi ben bunlara itiraz etsem, hater olur muyum?
Hala duruyor. Temmuzun sonlarına doğru olacak o.Oda gene Sanji ye birşeyler yapacaktı deniliyordu o olaya ne oldu?
Gene Okama'ya falan çevirmesse iyidir.Hala duruyor. Temmuzun sonlarına doğru olacak o.
Yok yok sanmıyorum zoro ile kapışabilir dicem ama bizim forum bunu kaldıramaz.Gene Okama'ya falan çevirmesse iyidir.