En sevdiğim.Yılların teorisi, Zoro kılıcın laneti yüzünden Luffy'e ihanet edecek.
En sevdiğim.Yılların teorisi, Zoro kılıcın laneti yüzünden Luffy'e ihanet edecek.
Sanji ayrılırken tayfadan ayrıldığını hiç bir şekilde söylemiyor çünkü kaptanı orada değil , Zoro'ysa eğer Sanjinin atılmasını istiyor olsaydı Luffy'i yollamazdı. Usopp'a yaptığı gibi. Ayrıca Usopp kendi kafasına göre ayrıldı Sanji ise tayfanın sorumluluğunu üstlenmeye çalıştı aradaki farkı da görmek lazım. Zoro sessiz kaldı orada ama ayrılmasını istediği anlamına gelmiyor.Burada tartışılıyor o yüzden söylüyorum. Kim neye dayanıp iddalarda bulunuyorsa söylediklerimden yanlış olanı seçsin.Luffy Zoriyle dövüşmez şanşiyi yollar.
Hayatındaki tek başarısı teori üretmek olan insanları boşver.Peki neden ısrarla yazıyorlar İmu yu veya Gorosei'yi yıllardır gençleştiriyor diye
Admine söylüyorum , üyeler siz anlayın
Ayıp oluyor ama.Hayatındaki tek başarısı teori üretmek olan insanları boşver.
Başkaları öyle dedi diye öyle olmak zorunda değil ki. Fikir sadece.Peki neden ısrarla yazıyorlar İmu yu veya Gorosei'yi yıllardır gençleştiriyor diye
Admine söylüyorum , üyeler siz anlayın
Bende sabah baktım spo yokmu diye çarşamba olduğunu hatırladım.
Şuna bi de açıklama mı yazsınlar?Açıklama yap, sebep göster, şu sebepten dolayı olamaz yaz mesela
Bir Yonkoo değil belki ama amiral üstüdür
Yosun tava mı çekti canın? Yazık olur marimoya.Luffy Zoriyle dövüşmez şanşiyi yollar.
Çok güzel hazırlamışsın yorumunu teşekkür edesim geldi. Ucundan baktım sadece anlar gibi olduğum an kapattımSPOILER ALERT