Türkçe çeviride göremedim yazdığını da.
Türkçe çeviride göremedim yazdığını da.
Şu anlık öyle görünüyorShanks'ın konuşmamız gereken korsan var dediği kişi Buggy imiş.
Kıçlarını dönerlerdi buna konuş diye bence.Sence Dragona sırtlarını dönebilirler miydi ciddi söyle
Telefondan okuyunca gözden kaçırmışım ama net mi ki kutsalları yönetiyorlar demiş bu adamlar da kutsal ejder olarak anlamadım ben o kısmı.Kutsal değiller gibi akainu ağzına geleni söylüyor.En son Stelly idam cezası dedi Garp için.Bunlar kutsal olsa akainunun öyle konuşmasına izin vermezlerdi tanrı olarak görüyorlarsa kendilerini.Burada yazıyor.
Kutsal ejderlerin en üst düzey olanları bir de Gorosei . Akainu çatır çutur geçirdi .Kıçlarını dönerlerdi buna konuş diye bence.
Telefondan okuyunca gözden kaçırmışım ama net mi ki kutsalları yönetiyorlar demiş bu adamlar da kutsal ejder olarak anlamadım ben o kısmı.Kutsal değiller gibi akainu ağzına geleni söylüyor.En son Stelly idam cezası dedi Garp için.Bunlar kutsal olsa akainunun öyle konuşmasına izin vermezlerdi tanrı olarak görüyorlarsa kendilerini.
Boşluğuma geldi kahkaha attım
Mary Geoise'e gitmeyi reddetdikleri için KE değiller.Mantıken Vivi'nin de kutsal ejder olması ve Charloss devesine bir tane çakabilmesi gerekirdi.
Benziyor gerçekten.
Yaman trollsün :/Kıçlarını dönerlerdi buna konuş diye bence.
Telefondan okuyunca gözden kaçırmışım ama net mi ki kutsalları yönetiyorlar demiş bu adamlar da kutsal ejder olarak anlamadım ben o kısmı.Kutsal değiller gibi akainu ağzına geleni söylüyor.En son Stelly idam cezası dedi Garp için.Bunlar kutsal olsa akainunun öyle konuşmasına izin vermezlerdi tanrı olarak görüyorlarsa kendilerini.