Evet göreceğiz bu olursa Sabo sonuç alamayacaktır karşısında sen gülmeye devam et.
Adam o kadar güçlü yani.Neptün'e vursa yarısı boşa giderdi.Sai falan da 2 hamlelik işi var en fazla zaten o tekmeledi galiba.Bunlar hükümete düşman olunca eski Cp0 ekibini yendiler bence.En azından Lucci ve Kaku net ayakta kalan adamlar oldular.Eskiden de yazmıştım.Böyle olunca kutsallar da suçu hükümet yetkililerine attı gel bize çalışın o adamların yerine geçin dediler.Böyle tahmin ediyorum.
Lucci'nin laflarına kötü oluşuna fazla takılmamak lazım.Küçüklükten beyni yıkanmış ölüm makinesi haline getirilmiş.Siz hiç davaya gönülden kendini adamamış Cia ajanı gördünüz mü çalışırken o açıdan bu durum çok doğal.
Seride kötü karakterler olacaktır arkadaşlar siz ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki.Herkes iyi olsun Pollyanna ve nur suratlı olsun mu istiyorsunuz full kadro.Bu olunca mı süper olacak mutlu olacaksınız.Öyle olursa bu serinin ne önemi kalacak herşey güllük gülistanlıkken ne senaryo olursa olsun tamamen tatsız tuzsuz olacaktır.
Bir filmde kötü karakter ne kadar iyiyse, filmde o kadar iyidir demiş üstadlar.Aynı mantık işte one piece için yada anime manga için uyarla.Herkes luffy yada shirahoshi gibi saf temiz olsa ne senaryo yazılacak bunun üstüne ilgiyle takip ettirecek birşey yazılamaz.