Kf'nin planları > Dragon'un planları abi, net.Hep malum kesimin uydurması bunlar :/ Azalarak bitmelerini umuyorum
Üstte esprisi vardı. Gücüne, kimliğine yönelik bir saldırı yok. Masumuz anlayacağın.Gerçekten luffy nin babası garp ın oğlu en yüksek ödüle sahip dünya hükümetinin en çok korktuğu adı bile dragon olan adam sadece fikir adamı olacak ha buraya koyuyorum dragon en az yonkou seviyesi yada daha üstü olan birisi...
Agresif olmasına rağmen aceleci davranmamasını belirtmek istemiş olmalı diye düşündüm. Karakterin gerçekçiliğini arttırmak içinde önemlidir basit bir hobi vermek. Özellikle kişiliğiyle zıt bir hobi vermek daha sempatik bile kılar karakteri. Mesela Narutoda tahta kullanan bir eleman vardı hokage hücreleriyle mi ne yapılmıştı. Tahta ile yapılan mimarilere ilgisi olması bana biraz itici geldi. Sırf gücünü daha efektif kullansın diye niye illa bu olmalı yani.Süper benzetmiş çizerken. Daha önce görmemiştim, hareketler de aynı.
Detayına bakmamıştım. Sabır ile alakalıymış. Belki yıllardan beri bir amaç için bekliyordur sabırla.
Sen böyle deyince hıncını topraktan çıkaran eski komşu geldi aklıma. Bitki ekecem diye öyle bir vururdu ki toprağa, hani gavura vurur gibi derler ya Neye kızmışsa artık...Akainu için adaletini temsili ve uygulanışı da diyebiliriz. Mutlak adaleti sağlamak için kesip biçiyor eğreti dalları :T
Hmm geçerli bir sebep var mı gösterebileceğin, ne ele verdi dragon'un komutanlarının çöp/trash olduğunu ?Dragon'un Sabo disindaki komutanlarini gorunce dragon'un gucu gozumden dustu en fazla bir amiral eder Dragon.
Yeni değil önceden de söylüyordum ben. Geleceği tamamen görse bacısının Luffyi iğneleyişini de görürdü ama göremedi neden? Çünkü yüzü Luffye dönüktü ve saldırı arkasından geldi.Bu yeni galiba. Adam geleceği görüyor ama sadece baktığı yönde hahahaahahaha.
Bege'nin bahsettiği, geleceği görüyorsun diye herşeye hakim değilsin, tek kişinin müdahalesi ile gelecek mutlak olarak şekillenmez.Yeni değil önceden de söylüyordum ben. Geleceği tamamen görse bacısının Luffyi iğneleyişini de görürdü ama göremedi neden? Çünkü yüzü Luffye dönüktü ve saldırı arkasından geldi.
Yine Brookun resmi kırmasinı göremedi çünkü o tarafa bakmıyordu. Katakuri birisine saldırırken yalnızca odaklandığı geleceği görebiliyor. Onun dışindaki sayısız olasılığı hesaplayamıyor. Begein bahsettiği de buydu zira.
Bahsettiği nokta o değil az da olsa geleceği görebilme mevzusu.Katakuri herşeyi göremiyor yani bir sınırı var.Bege'nin bahsettiği, geleceği görüyorsun diye herşeye hakim değilsin, tek kişinin müdahalesi ile gelecek mutlak olarak şekillenmez.