Dragon da fikir adamıymış, yesinler.
Dragon da fikir adamıymış, yesinler.
Sağ yukarıdan ikinci eleman Hamburgere çok benziyor.Devrimci olmadığına eminim ama çıkar sebebiyle olabilir. Bu yorumunun tutmasını isterim. Sabo'nun girişi atlanmamış olur.
İyi yakalamış.
: o)
O zaten.Sağ yukarıdan ikinci eleman Hamburgere çok benziyor.
Belki ilerde Vega kendisi verir onaAynen Ivankov ve Inazuma'da görünmüyordu Koala'ların orada. Gelmiş olabilirler.
Ben de ufak çaplı kapışmalar olacağını düşünüyorum. Ölen falan olmaz ama yaralananlar olabilir. Savaş ilanını yapıp gitseler de olur. Katılıyorum.
Lindbergh şu yeni silahları bir şekilde bulup kopyalar yada öğrenirse efsane olur. Ayrıca mink olduğundan ay aslanı formunu da görebiliriz ileride.
Aynen O.Sağ yukarıdan ikinci eleman Hamburgere çok benziyor.
O zaten.
Anladım. En sağdakide Vegapunk o zaman.Aynen O.
Belki de. Bakacağız artıkBelki ilerde Vega kendisi verir ona
Bak işte onu bilmiyoruz. Vegapunk soğuk bir adada yaşıyordu. Franky'nin gittiği yerde. Oradan yola çıkarak söyledin sanırım. Ama o değildir bence. Krallardan biri olabilir.Anladım. En sağdakide Vegapunk o zaman.
Bak işte onu bilmiyoruz. Vegapunk soğuk bir adada yaşıyordu. Franky'nin gittiği yerde. Oradan yola çıkarak söyledin sanırım. Ama o değildir bence. Krallardan biri olabilir.
Aynen O.Anladım. En sağdakide Vegapunk o zaman.
Hım olabilir bak. Mantıklı geldi.
Ryokugyu'nun dediğine göre Vegapunk ihtiyarın teki. Franky'nin gittiği adada doğmuş yani kış adası. O en sağdaki elemanda ihtiyar ve belli ki soğuk bir adadan geliyor. Dahada önemlisi o ada Vegapunk aracılığıyla WG'ye bağlı olabilir. Bu sebepten oranın kralı olarak karşımıza çıkabilir.