Revivreye Hancocku çağırıyorlar mı acaba?
Doflamingo, Hancock gibi korsanları Reverie'ye çağıracaklarını sanmam. Ama şimdiki Dressrosa kralı da çağırılıyor, bilemedim şimdi.Revivreye Hancocku çağırıyorlar mı acaba?
Bir sınırı mı var yönelimi mi var belirsiz. Sonar gibi geleceğe beli aralıklarla bakıp tehlike seziyor olabilir, geri kalanında da normal k.haki kullanıyordur. K.haki kullandıkça zayıflıyorsa verimli kullanım senaryosudur bu. Dövüş içinde kendisine gelmeyen bir atağı sezmesinin mantığı da yok keza.Bahsettiği nokta o değil az da olsa geleceği görebilme mevzusu.Katakuri herşeyi göremiyor yani bir sınırı var.
Dof gene şaibeli bir kral falan. Hancock direkt adada hayvan gibi nüfuzu olan bir kraliçe. Etkisi tartışılamıcak kadar yüksek halk üstünde.Doflamingo, Hancock gibi korsanları Reverie'ye çağıracaklarını sanmam. Ama şimdiki Dressrosa kralı da çağırılıyor, bilemedim şimdi.
Herşeyi görse peygamberliğini ilan eder.Belli süre sınırı belli birBir sınırı mı var yönelimi mi var belirsiz. Sonar gibi geleceğe beli aralıklarla bakıp tehlike seziyor olabilir, geri kalanında da normal k.haki kullanıyordur. K.haki kullandıkça zayıflıyorsa verimli kullanım senaryosudur bu. Dövüş içinde kendisine gelmeyen bir atağı sezmesinin mantığı da yok keza.
Bana çevresini Fujitora gibi keskin ve sürekli hissedemiyor gibi geliyor. Mesela Fujitora olsaydı geleceği göremese bile o fotoğrafı kırdırmazdı Brook'a hatta Luffy'nin iğne yediğini de görürdü büyük ihtimalle. Kullanım şekli farklı. Adam hem tüm alanı sezip hem de geleceği göremez sonuçta. Yani dediğin gibi bi odak olması kısmına ben de katılıyorum.Herşeyi görse peygamberliğini ilan eder.Belli süre sınırı belli bir
alan ve seçim söz konusudur.Luffy ve askerlere bakarken onları görür aynı anda arkada ağlayan Pudding konuyla alakasızsa onu değil.O bölgeye yaklaşırsa Pudding'i de görür.Sınırı demek istediğim o.Gelecek görürken Kata'nın gözlere zoom yapılıyor bunun sebebi görüş açısı ve menzil ile ilgili olmalı biraz Mihawk'ın bakması gibi yani.
Herhalde 3 kişiye karşı savaştığı bir zamanda gidipte Dof'a kim nerden atak yapacak diye yoğunlaşmasına gerek yok. Tamamen yoğunluğu kendisine gelecek ataklar üzerine çevirir ve bunun üzerine bir öngörüye sahip olur. Rakibine ve kendisine odaklanır anlayacağın. K.hakinin bitebildiğinden dem vuruldu zaten neden bütün bir alanı sezmeye çalışsın?Herşeyi görse peygamberliğini ilan eder.Belli süre sınırı belli bir
alan ve seçim söz konusudur.Luffy ve askerlere bakarken onları görür aynı anda arkada ağlayan Pudding konuyla alakasızsa onu değil.O bölgeye yaklaşırsa Pudding'i de görür.Sınırı demek istediğim o.Gelecek görürken Kata'nın gözlere zoom yapılıyor bunun sebebi görüş açısı ve menzil ile ilgili olmalı biraz Mihawk'ın bakması gibi yani.
Hasan keşke seriyi sen yazsaydınHerhalde 3 kişiye karşı savaştığı bir zamanda gidipte Dof'a kim nerden atak yapacak diye yoğunlaşmasına gerek yok. Tamamen yoğunluğu kendisine gelecek ataklar üzerine çevirir ve bunun üzerine bir öngörüye sahip olur. Rakibine ve kendisine odaklanır anlayacağın. K.hakinin bitebildiğinden dem vuruldu zaten neden bütün bir alanı sezmeye çalışsın?