Sende sanjinin ödülünün yazıldığı sayfayı avatar yap bariYAZIYOOR!
Sende sanjinin ödülünün yazıldığı sayfayı avatar yap bariYAZIYOOR!
Ben zaten alır-alamazında değilim sen beni yanlış anladın herhalde baktığımız zaman Cracker'ı ve Katakuriyi zoru zoruna güç bela vs yendi ama 2 yıldır shinsekai'de olup Snackten geri dönen novalar var ben onu anlatmak istedim şuan için yonkou'ya daha var niye müttefik aramaya gitti bu çocuklar ama verilen zarar az değil tabi ki bunda şans faktörü de var yolunda gitmeyen veya göze çarpan şeyler de yok değil.Tayfanın yarısı vardı diyorsun, ama bizim tayfanın hepsi birleşse aklı başında Koca Ana'yı alabilir mi diye soru sorsam, çoğu kişi tereddütte kalırdı. Onun üzerine Luffy'nin zorla yendiği Katakuri, Cracker ve hiçbir şey yapmamış Smoothie falan var. Neyse, boşuna tartışmanın gereği yok. One Piece gözümde biraz daha değer kaybetti bu bölümde birlikte.
Katakuri'yi yenmek de az bir iş değildi zaten. Yonko ile arasında çok büyük bir uçurum yoktur belki ama bence hala baya yolu var.Direk Shanks kısmını okuyunca orası kaçmış.Yine de yonko için çok yolu olduğunu düşünmüyorum hala.
Coby çok şekildi. Roketten önce gemiye vardı üstüne birde fiziksel güç kasmış sanırım. Patlattı mı durdurdu mu roketi tam göremedim.Yanlız ben ilk greenbull sandım Coby’yi.
Avatarlık çok fazla şey var. Öncelik Croco'da.Sende sanjinin ödülünün yazıldığı sayfayı avatar yap bari
Onu da yenmedi aslında bana kalsa berabere bitti. Ama bunu vs güç tartışmalarında konuşmak lazım tabiiKatakuri'yi yenmek de az bir iş değildi zaten. Yonko ile arasında çok büyük bir uçurum yoktur belki ama bence hala baya yolu var.
Adam boyuna gazete okuyor yahu :/ Tamam asaleti var ama arada değişiklik lazım bak aklında bulunsun.Avatarlık çok fazla şey var. Öncelik Croco'da.