Çok şekil bir odada, adamların arasında okuyor. @Monkey D. Luffy 'nin dediği gibi, kral olmuş olabilir.Adam boyuna gazete okuyor yahu :/ Tamam asaleti var ama arada değişiklik lazım bak aklında bulunsun.
@NiTian ErXing Ne eziyet ediyorsun millete yahu :/Morgans Reise çok uyuz oldum la yaptığı tam ibnelik. Çok iyi ya. Tam bir gazeteci hakkını veriyor reis. Sabah Nitian'ın millete yaşattığı duygunun aynısı.
O novalarda bizimkilerde olduğu kadar şans var mıydı peki? Bizim tayfa üzerinden diğerlerini kıyas yapamayız.Ben zaten alır-alamazında değilim sen beni yanlış anladın herhalde baktığımız zaman Cracker'ı ve Katakuriyi zoru zoruna güç bela vs yendi ama 2 yıldır shinsekai'de olup Snackten geri dönen novalar var ben onu anlatmak istedim şuan için yonkou'ya daha var niye müttefik aramaya gitti bu çocuklar ama verilen zarar az değil tabi ki bunda şans faktörü de var yolunda gitmeyen veya göze çarpan şeyler de yok değil.
Ağlaaaa.Morgans'a ayar oldum BM gebertsin şu çöpü.
Tam yorumunu isteyecektim Yalnız Coby yakını göremiyor sanırım. Gazeteyi okurken takıyor yine gözlüğünü. Ya da tamamen aksesuar.Coby nasıl bir şey olmuş öyle ya. Su altındaki hıza, dinamikliğe bak. İşte Eğitimde Garp farkı.
Katılıyorum. Nefret ettiğim sayılı karakterler arasına girdi kendisi.Morgans Reise çok uyuz oldum la yaptığı tam ibnelik. Çok iyi ya. Tam bir gazeteci hakkını veriyor reis. Sabah Nitian'ın millete yaşattığı duygunun aynısı.