Yav tamam da Luffy'nin yumruk sallayacak hali yok.Bi yerden sonra devam edemiyor işte çocuk.Kusura bakma Koskoca Yonkou'nun adasına girecekse böyle şeyleri göze alacaksiniz.Ben sana açıklamasını yaptım daha ne yazmamı bekliyorsun.Ace geri dönecek derken Akainu'nun laf atmadığı ölmediği alternatif versiyondan bahsediyoruz zaten.Öyle bir durum olmasa bir önceki mesajda yazdıklarım olacaktı kısacası.Ace kaçmıyor dedik ya yukarıda grup sürüklüyor kaptanın emriyle beraber akainu olayına kadar.
Yahu bırakın bunları artık.Zoro bile demiyor mu öleceksem buraya kadar gelebilen bir adamım demektir diye.Kaçıyor mu ? Fakat Luffy bir Zoro dahi olamıyor hem yonkodan kaçıyor durumu kabulleniyor sözde yüksek iradesiyle ve birde üstüne arkadaşını geride bırakıyor.Yani olacak iş değil tamamen rezillik boşa savunmayın bu manganın ana karakteri çoktan değişti.Luffy değil Ruffy falan oldu. :/
Zoro sivri dillidir konuşur o öle.Her sözünü kale alma onun.
Zoro'nun karşısına Şans eseri Kaido çıksa teke tek. "Ölüceksem buraya kadar gelebilecek adamım" deyip dalacak mi Kaidoya? Bana pek inandırıcı gelmiyor.