Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 901 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence şu durumda luffy jinbe yi deniz avantajı olduğu için geride bıraktı. Nitekim bigmom suya giremez. Ölme diyede özellikle tembihliyo yani suyun altına kaçtıkları sürece bigmom hiç bişey yapamaz. Kalıp savaşsa bigmom ı yenemez. Bi daha asla yenilmicem diye bi söz verdi kalsa bu sözü boşa çıkacak. Açıkcası ben jimbe in yakalancağını düşünmüyorum. Germaya gelince sanji nin düşünmediği aileyi luffy mi düşüncek.
Başkası yapmadan yapayım dedim.
 
Kardeşim adamın niyeti belli. WB'yi orada bırakıyordu işte. Bu ortada olan bir şey. Geri dönmesinin sebebi WB'ye laf atılması. Bu ikisi farklı şeyler. Yani niyet olarak WB için orada kalmıyor. Akainu'nun o şekilde konuşması sinirine gidiyor. Sırf laf atıldığı için dönüp Akainu ile savaşıyor. Orada durup WB'yi kurtarma amacıyla savaşmıyor anlayacağın.

Siz o azla kaçmazdı dediğinizde yanılıyorsunuz. Zaten kaçıyor oldukları için Akainu o şekilde konuşuyor. Ve kaçmasını engellemek için o şekilde tahrik eder şekilde konuşuyor. O sıra Ace'in yapmakta olduğu şey kaçmak. Akainu takrik edici şekilde konuşmasa Ace kaçmaya koşmaya devam edecekti. Babasını ardında bırakacaktı. Döndü çünkü o sözlere kandı. Akainu'nun sözleri sebep oluyor dönüp savaşmasına. Yoksa WB'yi kurtarma isteği değil. WB'yi kurtaramayacağını kabullenmiş zaten adam.

Alakasız şekilde yorum yazıyorsun Emre. Bir tane bana ait kendi çizdiğim senaryo yok ortada. Sen ise kendi hikayeni yazıyorsun. Ben Manga'da olanı yorumluyorum sana. Sen kendi hikayeni çiziyorsun.:S
Ben sana açıklamasını yaptım daha ne yazmamı bekliyorsun.Ace geri dönecek derken Akainu'nun laf atmadığı ölmediği alternatif versiyondan bahsediyoruz zaten.Öyle bir durum olmasa bir önceki mesajda yazdıklarım olacaktı kısacası.Ace kaçmıyor dedik ya yukarıda grup sürüklüyor kaptanın emriyle beraber akainu olayına kadar.



Şu Luffy'nin "yenicem dediyse yener","yapicam dediyse yapar", "dön dediyse döner","boşuna Kk olmicak ya" laflarını bırakın artık ya.Ace'i kurtarıcam dedi.Kurtardı mi?

Tamam Kk olacakta karşısındaki de Roger'ın bulaşmak istemeyeceği bir korsan.
Zaten 2 komutan indirip Sanji'yide kaçırmış.Bide diyosunuz ki "Jinbei'i nasıl arkada bırakır.Kk olacak adam böle mi yapar." Daha ne yapsın adam? Gücü bu kadarına yetiyor?

Yahu bırakın bunları artık.Zoro bile demiyor mu öleceksem buraya kadar gelebilen bir adamım demektir diye.Kaçıyor mu ? Fakat Luffy bir Zoro dahi olamıyor hem yonkodan kaçıyor durumu kabulleniyor sözde yüksek iradesiyle ve birde üstüne arkadaşını geride bırakıyor.Yani olacak iş değil tamamen rezillik boşa savunmayın bu manganın ana karakteri çoktan değişti.Luffy değil Ruffy falan oldu. :/
 
@NALAKA yı sahneye davet ediyorum. Jinbei hakkında söylemek istediğiniz birşey var mı efenim?
Niye ki ne oldu ?

Edit: bu ne ya yok ölme bekleyeceğim demeler. Ömrümüz bu balığı beklemekle geçiyor. Öleceksen öl geleceksen gel. Hayır geride kalsa zaten ölür. Bm bunu sağ mı bırakır. Gebersin gitsin ya iyice tilt oldum ha şimdi ya kadsr tayfaya katılan kimse bu kadar trip atmadı ellam.
 
BM eski formunu yakaladığına göre adaya kim gelirse gelsin BM kesinlikle inmez o kesinleşti.Jinbei arkada bırakmak nedir luffy ulan 900 bölümdür sanji jinbei nin yaptıklarının 10 da 1 ini yapmamıştır.
Sanji Luffyden sonra en fazla iş yapmış adamdır.
Jimbei de sevdiğimiz fedakâr, Luffy üstünde hakkı olan bi abimizdir.

Bir iki kelam da biz edelim madem.

Nami için Arlongu deviren,tayfadaşı olmasa bile arkadaşım dediği,bizim de hayatımızı tehlikeye at dediği Vivi için Crocodileı ölüme iki kez yaklaşmasına rağmen indiren,Nolandın torunu için çanı çalan,daha yeni arkadaşları olan Robin için Aokijiye dalan ve Ennies Lobbyi birbirine katan adam,kardeşim dediği Ace için Id ve Mfye girişen adam kalkmış Jimbeiyi arkasında bırakıyor,yetmiyor Pedronun kendisini feda etmesine laf etmiyor.Vay be.Bir de Luffy değişmemiş derler.Ya biz luffyi yanlış tanımışız ya da hakkaten değişmiş.
Şu çeviri gelinceye kadar sakladım ben bu mesele hakkında vereceğim kararı.
Eldeki veriler;
1) Luffynin bi şey yapacak dermanı yok. İstese de gidip o adamları kurtaramaz.
2) Tayfa en umutsuz zamanlarından birini yaşıyor ve yeni tayfa üyesi Jimbeinin eski tayfası kendilerini bi sebepten dolayı feda edip onları kurtarmak istiyor.
3) Jimbei onları geride bırakmak istemiyor, bu sırada tayfa da çatışmadan uzaklaşabilmiş gibi duruyor.
4) Luffy Jimbeiye tepki gösteriyor gibi bi yüz ifadesi var ama en son okuduğuma göre tek gelen bilgi Wanoda bekliyoruz sözü. Önü ardı yok sanırım.
5) Bi şekilde bizimkileri hakladıklarından eminler sanki ama bu Ovenin Wadatsumiye saldırması bi işkillendirdi beni.
6) İlk geliş sebepleri olan Poneglif ve Sanjiyi aldılar. Ama yolda saflarına katılan adamlardan da kayıplar var ve Jimbeiyi de bu riskle bırakırlar giderlerse.
7) Luffy daha dün Sanjinin Begenin kalesinden çıkacağını anladığında bi şey yapma demesine rağmen hemen BigMomın üstüne atladı onunla beraber. Bu Jimbeinin gidişine de benzer bi tepki verir mi diye düşünüyorum ama takati kalmamış durumda. Kaldıysa da zaten yuh artık!

Bilemiyorum, bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık