BM eski formunu yakaladığına göre adaya kim gelirse gelsin BM kesinlikle inmez o kesinleşti.Jinbei arkada bırakmak nedir luffy ulan 900 bölümdür sanji jinbei nin yaptıklarının 10 da 1 ini yapmamıştır.
Sanji Luffyden sonra en fazla iş yapmış adamdır.
Jimbei de sevdiğimiz fedakâr, Luffy üstünde hakkı olan bi abimizdir.
Bir iki kelam da biz edelim madem.
Nami için Arlongu deviren,tayfadaşı olmasa bile arkadaşım dediği,bizim de hayatımızı tehlikeye at dediği Vivi için Crocodileı ölüme iki kez yaklaşmasına rağmen indiren,Nolandın torunu için çanı çalan,daha yeni arkadaşları olan Robin için Aokijiye dalan ve Ennies Lobbyi birbirine katan adam,kardeşim dediği Ace için Id ve Mfye girişen adam kalkmış Jimbeiyi arkasında bırakıyor,yetmiyor Pedronun kendisini feda etmesine laf etmiyor.Vay be.Bir de Luffy değişmemiş derler.Ya biz luffyi yanlış tanımışız ya da hakkaten değişmiş.
Şu çeviri gelinceye kadar sakladım ben bu mesele hakkında vereceğim kararı.
Eldeki veriler;
1) Luffynin bi şey yapacak dermanı yok. İstese de gidip o adamları kurtaramaz.
2) Tayfa en umutsuz zamanlarından birini yaşıyor ve yeni tayfa üyesi Jimbeinin eski tayfası kendilerini bi sebepten dolayı feda edip onları kurtarmak istiyor.
3) Jimbei onları geride bırakmak istemiyor, bu sırada tayfa da çatışmadan uzaklaşabilmiş gibi duruyor.
4) Luffy Jimbeiye tepki gösteriyor gibi bi yüz ifadesi var ama en son okuduğuma göre tek gelen bilgi Wanoda bekliyoruz sözü. Önü ardı yok sanırım.
5) Bi şekilde bizimkileri hakladıklarından eminler sanki ama bu Ovenin Wadatsumiye saldırması bi işkillendirdi beni.
6) İlk geliş sebepleri olan Poneglif ve Sanjiyi aldılar. Ama yolda saflarına katılan adamlardan da kayıplar var ve Jimbeiyi de bu riskle bırakırlar giderlerse.
7) Luffy daha dün Sanjinin Begenin kalesinden çıkacağını anladığında bi şey yapma demesine rağmen hemen BigMomın üstüne atladı onunla beraber. Bu Jimbeinin gidişine de benzer bi tepki verir mi diye düşünüyorum ama takati kalmamış durumda. Kaldıysa da zaten yuh artık!
Bilemiyorum, bakalım.