Baş Luffy haterı olanlardan birine laf anlatmaya çalışıyorsun. Kabahat sende.Sana iyi araba sürmeler ne diyem. Abartmak ve söylemek arasındaki farkı öğrenince verirsin kamyonu biraz da biz süreriz.
Baş Luffy haterı olanlardan birine laf anlatmaya çalışıyorsun. Kabahat sende.Sana iyi araba sürmeler ne diyem. Abartmak ve söylemek arasındaki farkı öğrenince verirsin kamyonu biraz da biz süreriz.
Boş yapma, bir şey diyeceksen de. Salak saçma yöntemlerle laf atmaya çalışma.Baş Luffy haterı olanlardan birine laf anlatmaya çalışıyorsun. Kabahat sende.
Çok açık bir şekilde söyledim zaten. Laf atma olarak görüyorsun başka. Ama laf atmak gibi bir durum yok ortada. Olan bir şeyi söylemek de laf atmak oluyorsa bırakalım öyle kalsın.Boş yapma, bir şey diyeceksen de. Salak saçma yöntemlerle laf atmaya çalışma.
Savaş dostunu bırakıp giden bizden değildir.Hiç bir zaman öyle bir seçenekte fedayi seçmedim.Ya hep ya hiç.Abartı falan yok. Balık ölse ne olacak ya da esir düşerse? Tüh bak öldü mü diyecekler? Ölüm riski hep var ama beraber oldukları zaman başka bu başka. Warband oynayan bilir. Mountblade oynayanlar bilir. Senin ordun zayıfsa ve karşı taraf çok güçlüyse hilesiz oynuyorsan şu kadar adamı feda et ve kaçmaya çalış seçeneği ortaya çıkar. O adamlar ölecek yani, Jinbei o feda edilen oluyor. Sanji için gelen herkesi riske edip hepimiz birimiz için deyip sonra başka 1 kişiyi feda ediyorlar. Lufy bir başkasını geride bırakmazdı, özellikle Nami'yi asla bırakmazdı.
Sen ne zaman yapılan eleştirilere olur o kadar tarzı deyip abartmayın o kadar dediğin müddetçe ben öğrenmemiş olacağım. Luffy'nin aynı arcta yaptığı iki şey birbirine taban tabana zıt ama söyleyince abartılmış oluyor. Evet, ikimizden biri abartma kelimesini cidden bilmiyor.Sana iyi araba sürmeler ne diyem. Abartmak ve söylemek arasındaki farkı öğrenince verirsin kamyonu biraz da biz süreriz.
Şehrimiz böyle bir yer işte naparsın.Sen ne zaman yapılan eleştirilere olur o kadar tarzı deyip abartmayın o kadar dediğin müddetçe ben öğrenmemiş olacağım. Luffy'nin aynı arcta yaptığı iki şey birbirine taban tabana zıt ama söyleyince abartılmış oluyor. Evet cidden ilimizden biri abartma kelimesini cidden bilmiyor.