Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 901 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arada fark yok orada hasır şapkaları korumaya çalışıyor Jinbei. Adamları da zaten jinbei ve hasır şapkaları korumak için orada bekliyor.Oradakilerin bir şey yapamadan öleceğini biliyordur herhalde.
 
Abartı falan yok. Balık ölse ne olacak ya da esir düşerse? Tüh bak öldü mü diyecekler? Ölüm riski hep var ama beraber oldukları zaman başka bu başka. Warband oynayan bilir. Mountblade oynayanlar bilir. Senin ordun zayıfsa ve karşı taraf çok güçlüyse hilesiz oynuyorsan şu kadar adamı feda et ve kaçmaya çalış seçeneği ortaya çıkar. O adamlar ölecek yani, Jinbei o feda edilen oluyor. Sanji için gelen herkesi riske edip hepimiz birimiz için deyip sonra başka 1 kişiyi feda ediyorlar. Lufy bir başkasını geride bırakmazdı, özellikle Nami'yi asla bırakmazdı.
Savaş dostunu bırakıp giden bizden değildir.Hiç bir zaman öyle bir seçenekte fedayi seçmedim.Ya hep ya hiç.
 
Sana iyi araba sürmeler ne diyem. :( Abartmak ve söylemek arasındaki farkı öğrenince verirsin kamyonu biraz da biz süreriz. :(
Sen ne zaman yapılan eleştirilere olur o kadar tarzı deyip abartmayın o kadar dediğin müddetçe ben öğrenmemiş olacağım:(. Luffy'nin aynı arcta yaptığı iki şey birbirine taban tabana zıt ama söyleyince abartılmış oluyor. Evet, ikimizden biri abartma kelimesini cidden bilmiyor:(.
 
Sen ne zaman yapılan eleştirilere olur o kadar tarzı deyip abartmayın o kadar dediğin müddetçe ben öğrenmemiş olacağım:(. Luffy'nin aynı arcta yaptığı iki şey birbirine taban tabana zıt ama söyleyince abartılmış oluyor. Evet cidden ilimizden biri abartma kelimesini cidden bilmiyor:(.
Şehrimiz böyle bir yer işte naparsın. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık