Kaçma yok yahu kaçma var diyebilmen için Akainu laf ettiğinde adamın uzaması gerekirdi diğerleri gibi.Kaptanının emri doğrultusunda diğerleriyle ortak hareket ediyor.Zaten jinbei oradan organize ediyor iteliyor hepsini.Kişisel birşey yok organize hareketler tamamen.Bak böyle savunulmaz bir şey. Kaçtığını kabullenmişsin. Çünkü bu apaçık ortada olan bir şey. Ama durumu kurtarmak için kendi yorumunu katıyorsun. İşte bu senin yorumun. Bu sizin karaktere yüklediğiniz misyon. Hayalleriniz idelerinizi onda yaşatıyorsunuz. Adam helallik aldı da. Kafasında bitirdi işi. Demek ki her zaman düşündüğünüz gibi olmuyor. Ee bunu direk Luffy'de gördük zaten.
Evet her zaman düşündüğümüz gibi olmuyor.Her zaman düşündüğümüz gibi olsa Ace geri adım atmaz akainu karşısına çıkmaz sonra da Luffy'nin önüne atlamazdı.Bu tamamen sürpriz oldu.Herkes ace kurtarıldıktan sonra zaferle biteceğini düşünüyordu mf arcının.Bende diyorum ki yine her zaman düşündüğümüz gibi olmayacak Ace beyazsakalın yanına geri dönmeye çalışacaktı diyorum.Gerekirse onunla beraber ölürüm ama bunu yapmasına izin veremem diyerek.Dönebilir miydi dönemez miydi onu bilemem ama niyetleneceğini söylüyorum.