Senin yazarlığın onaylanmadı ki daha :S Katakuri fangirl ü seniBu nasıl bir spoilerdır, resmen ekşisözlüğe rezalet başlığı açasım geldi. Yazık diyorum yazık
Senin yazarlığın onaylanmadı ki daha :S Katakuri fangirl ü seniBu nasıl bir spoilerdır, resmen ekşisözlüğe rezalet başlığı açasım geldi. Yazık diyorum yazık
Tayfada benzer duruma düşmeyen bir Zoro kaldı sanırım. Ona da aynısını yapabilir de. Kılıcıyla bağlantılı yada anne babası vs bi takım şeyler cıkarabilir istedikten sonra.Zoro duyarsa ortalık karışır aga
diğer konu benim kızdığım nokta her seferinde aynı şey olunuyor tayfaya güvenilmiyor korkuluyor. Robinde oldu namide oldu hep aynı artık geçsin şu mevzuları + zoronun bi sözü vardı luffy için aptal maptal ama kaptan o ona saygı duyacaksınız gibi.
Umarım ilerde zoroyıda aynı duruma düşürmez oda.
Kardesim hayran kaldim tek cumlede iki kere yanlis yazmissin ve ilk yazdigin yanlisi 2.de farkli yanlis yazmissin sen MUAZZAM bir detaysinEvet öyle ama Luffy Karaya vuramamasinin nedeni Kafanın geleceği gormesiydi.G4 boundman bu yüzden ise yaramiyordu .G4 snakeman ile vurma şansı elde ediyor.Bu yüzden yendi demeye getiriyor ama Katanın dovus kombinasyonları çok zengin tek bir saldırıyla yenilmesi hakikaten saçma ...Krsl kobra gatling yapsa daha anlamlı olurdu
O manada söylemiyor bence. Yolun uzun diyor.Oldukça uzak geleceği görebilme. Luffy bunu basaracakmiş yada başarmış bile kata ya göre. Vay bee.
Hem yolun uzun diyor hem de şakayla karışık Luffy'nin KK olabileceğini, buna inandığını söylüyor.O manada söylemiyor bence. Yolun uzun diyor.
Aynen o da var da işte, arkadaşın dediği gibi bir anlam yok bence.Hem yolun uzun diyor hem de şakayla karışık Luffy'nin KK olabileceğini, buna inandığını söylüyor.
Luffy bu haliyle ıkınarak, gara zorla Kata'yı aldıysa BM'yi de alır. Çok saçma oldu be. Kim olursa olsun yener artık bu adam burdan bu sonuç çıkıyor.Bir gün boyunca dayak yedikten sonra yeneceğini düşünmedik haliyle. En kötü beraberlik olur deniyordu.
Önce bir amiral alsın.Luffy bu haliyle ıkınarak, gara zorla Kata'yı aldıysa BM'yi de alır. Çok saçma oldu be. Kim olursa olsun yener artık bu adam burdan bu sonuç çıkıyor.
Adresini ver de yemek söyleyeyim sana.Luffy bu haliyle ıkınarak, gara zorla Kata'yı aldıysa BM'yi de alır. Çok saçma oldu be. Kim olursa olsun yener artık bu adam burdan bu sonuç çıkıyor.