Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek olarak şunu da söyleyeyim dün bir fake spoilerda Kata’nın devrimci olduğundan bahsediyordu keşke öyle olaydı. Hem devrimcilerde komutan açığı giderilmiş olurdu hem ne kadar gelişmiş olduklarını görürdük hem de Kata’nın neden Luffy’i eğitir gibi dövüştüğünü anlamış olurduk.
Bence o daha saçma koskoca yonkou komutanı ve evladıyım hayatım Bm nin altında geçmiş bu oluşuma değer veren bu oluşum için savaşan kata niye gitsin yonkou düşmanı birisinin yanına. Dragonun ideolojisi yonkoularada ters hatta bm ye çok ters
 
Sanji Kakao adasına bodoslama giricem dememiş miydi ? O sözü söyleyince ben daha farklı hayal etmiştim.Neyse Sanji'nin söylediği sözden ne beklersin ki zaten.
 
Kaç derbe yedin la sen, kaç tane yedin yani ? Kaç tane ?

Her şeyi geçtim madem adam yenilecekti neden daha bir bölüm önce bile ezen taraf olarak çizdin ? G4 snake geçsin Kata'nın ağzına vurup durduğu bir bölüm izleyelim sonra kaybetsin.

Neyse bölüm bi gelsin hele, iki ay Luffy övecez bu gidişle :artiz:
 
Normal Dördüncü Vites formu, Yılan Adam'dan daha güçlü. Katakuri o formu ezip geçtiği halde, daha güçsüz halinden 3-4 darbe alarak yenildi.
Evet öyle ama Luffy Karaya vuramamasinin nedeni Kafanın geleceği gormesiydi.G4 boundman bu yüzden ise yaramiyordu .G4 snakeman ile vurma şansı elde ediyor.Bu yüzden yendi demeye getiriyor ama Katanın dovus kombinasyonları çok zengin tek bir saldırıyla yenilmesi hakikaten saçma ...Krsl kobra gatling yapsa daha anlamlı olurdu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık