Bu bölüme gelsin çok iyi, nesini beğenmediniz diye sorarım. Kata yalan olmuş.
Aklımıza düşürdün şimdi durduk yere.Yakın zamanda yaşanacak vahşetin tüm sorumlusu sensin haberin olsun.Kata kaç kere darbe yedi de yeniliyor ? Herkes bir Dof değil
Hadi bir 100 sayfa daha girişelim şu konuya
Cidden 10 olmayabilir la diye bakayım dedim. Hangisi sayılır bilemedim, yumruk tokuşrurmaları koymadım.dünkü fake spoiler bile daha iyiydi. kata luffy'i saatlerdir dinlene dinlene dövüyor. luffy'den hepi topu 10 tane darbe almamıştır. ama düşen Kata oluyor. Bu D. nin iradesi olmaktan çıktı. Dayak yiye yiye rakibi yenme gücüne döndü. Rakipten saatlerdir dayak yiyerek rakibi yorma iradesi gibi birşey oldu. Umarım bu spoiler gerçek değildir. Böyle yenilme mi olur.
Doflamingo'dan fazla darbe yediBu bölüme gelsin çok iyi, nesini beğenmediniz diye sorarım. Kata yalan olmuş.
Valla yazık, bir iki tanesini zaten savunmuşsun, bir iki vuruş pek etkili değil geriye ne kalıyor ?Cidden 10 olmayabilir la diye bakayım dedim. Hangisi sayılır bilemedim, yumruk tokuşrurmaları koymadım.
Her işi eksik yapıyorsun ama.Cidden 10 olmayabilir la diye bakayım dedim. Hangisi sayılır bilemedim, yumruk tokuşrurmaları koymadım.
Görünenler bunlar, son atağı görmedik bi işte.