Kafadan 2 posta dayağı var Luffy'nin. Bu sefer 3 de olabilir bilemedim. :/Üst seviye karakterlere yaklaşmasının başka yolu zaten, Oda altyapısını iyi doldurdu.
Şimdi bi dayakta Kaido'dan yedi mi değme keyfineİyice yürür gider.
Kafadan 2 posta dayağı var Luffy'nin. Bu sefer 3 de olabilir bilemedim. :/Üst seviye karakterlere yaklaşmasının başka yolu zaten, Oda altyapısını iyi doldurdu.
Şimdi bi dayakta Kaido'dan yedi mi değme keyfineİyice yürür gider.
Kata Luffy için bulunmaz nimetti. Luffy'de bunu çok iyi değerlendirdi. Bu vsyi kazandıktan sonra Luffy büyük ihtimalle amiral dengi diyeceğimiz birini veya gerçekten bir amirali aynı böyle dövüşerek indirecek ve oradan Kaido'ya yürüyecek. Lastik meyvesi gerçekten işin içine haki girdimi serideki en muazzam meyvelerden biri.
Gratest ve strongest arasında bi fark olabilir yalnız, Aokijiden güçlü olacak diye beklentiye girme bence."One Piece evreninde takılan(gizlenen) efsanelerden birini tanıtacağım. Hasır Şapkaların yoluna çıkmış en büyük düşman, yollarını engelleyecek. Belki de Whitebeard'le bağlantılı olabilir"![]()
Bu lafa göre Aokiji'den güçlü bir düşman çıkacak Luffyler'in karşısına. Wb'nin oğlu mu olur, kardeşi mi olur, Marco'dan önceki sağ kolu/kaptanı/rakibi mi olur göreceğiz.
Ben yanlış okumuşum. Dediğin şekilde okuyunca senin dediğin doğru oluyor. Yine de gördüğünü düşünüyorum, orası ayrı.Ben de görüyorum dememiş ki herif, en güçlü kullanıcıları geleceği biraz da olsa görüyor demiş. Roger hakkında her şeyin sesini duyuyor dediğinde bu kendi duyduğu anlamına mı geliyor? Hayır![]()
Bu bilgi paylaşılmıştı daha önce benim beklentim Marco'dan önceki sağ kol Rayleigh ayarında biri. Tabi aklımda bi iki ihtimal daha var ama en yakın olan bu bana göre."One Piece evreninde takılan(gizlenen) efsanelerden birini tanıtacağım. Hasır Şapkaların yoluna çıkmış en büyük düşman, yollarını engelleyecek. Belki de Whitebeard'le bağlantılı olabilir"![]()
Bu lafa göre Aokiji'den güçlü bir düşman çıkacak Luffyler'in karşısına. Wb'nin oğlu mu olur, kardeşi mi olur, Marco'dan önceki sağ kolu/kaptanı/rakibi mi olur göreceğiz.
Bu konuda bir düzeltme yapmıştı sandman. Daha önce tanıtılmamış birini ortaya çıkaracak gibi bir anlam çıkıyordu, fakat daha sonra şöyle bir açıklama yaptı:"One Piece evreninde takılan(gizlenen) efsanelerden birini tanıtacağım. Hasır Şapkaların yoluna çıkmış en büyük düşman, yollarını engelleyecek. Belki de Whitebeard'le bağlantılı olabilir"![]()
Akıllarda bulunsun.Sandman "tanıtma" üzerine yaptığı çeviriyinin görünüşe göre yanlış olduğunu söylemiş. Oda, hali hazırda Weevil gibi görmüş olduğumuz ancak geçmişi detaylandırılmamış olan bir kişi ya da bir şeyi tanıtmaktan da bahsediyor olabilirmiş.
Hmm, yani önceden görünmüş biri de olabilir yani? Sonuçta kesin önceden görünmüş biri dememiş, sadece görünenmiş olduğunu kanıtlar nitelikteki imayı ortadan kaldırmış.Bu konuda bir düzeltme yapmıştı sandman. Daha önce tanıtılmamış birini ortaya çıkaracak gibi bir anlam çıkıyordu, fakat daha sonra şöyle bir açıklama yaptı:
Akıllarda bulunsun.
Evet onlar da Kakao adasına gidecekti sanırım ancak uçarak gitseler bile yolda Namileri görüp önce onlara yardım ederler muhtemelen.Bir sürü adamın olduğu yere gidiyor Sanji ve Puding, Germa'dan yardım gelir heralde oraya gittiklerinde.