Kesin olmasa paylaşır mıyım ben ayıp ediyorsun göz(lüğ)üm.Spoiler fake gibi geldi bana. Doğruluğu kesin mi? Dişarda poundu döven oven varken o pastayi yapanlar nasil gemiye binip yola çıktı. Luffy g4 bitince zar zor kimildayacak konuma geliyor ne kaçması! Neyse bölüm çıksın da belki soylenmeyen kısımlarda açıklıyorlardır bunları
Yok olmuyor sanırım.Brulee bayılsa ayna dünyası yok olur mu
Doğru dedinŞahsen ben sıkıldım. Bilirsiniz, hikaye kısmı geçtikten sonra benim için arc'ın pek bir önemi kalmıyor. Şu anki bekleyiş yormaya başladı.
Kesin olmasa paylaşır mıyım ben ayıp ediyorsun göz(lüğ)üm.
Kız olunca arkadaş olmuyor mu. Manitan mı yoksa.Kızdan değil, arkadaştan aldım bu haftakini.
Aldığım kişi, kızın erkek arkadaşı. Ben kızdan değil, onun erkek arkadaşından aldım.Kız olunca arkadaş olmuyor mu. Manitan mı yoksa.
:/ Sorulan sorulara sorulan kadar cevap veriyon. Aslında detaylı olarak açıklasan da herkes kurttulsa. Forum adına bu misyonu üstüme yüklenip senin spoilercının kim olduğuna dair detaylı bir konu açmanı talep ediyorum Herkes merakını giderir böylece.Aldığım kişi, kızın erkek arkadaşı. Ben kızdan değil, onun erkek arkadaşından aldım.
Geçen hafta açıkladım zaten.:/ Sorulan sorulara sorulan kadar cevap veriyon. Aslında detaylı olarak açıklasan da herkes kurttulsa. Forum adına bu misyonu üstüme yüklenip senin spoilercının kim olduğuna dair detaylı bir konu açmanı talep ediyorum Herkes merakını giderir böylece.