Zahmet olmazsa bir daha açıklarmısın kaçıranlar varda. Misal ben.Geçen hafta açıkladım zaten.
Zahmet olmazsa bir daha açıklarmısın kaçıranlar varda. Misal ben.Geçen hafta açıkladım zaten.
Japonya'da yaşayan bir arkadaşım var. Bunun kız arkadaşı One Piece'in basıldığı matbaada çalışıyor. Önceden bölümleri görürse, bilgi veriyor arkadaşıma. Ben de ondan öğreniyorum.Zahmet olmazsa bir daha açıklarmısın kaçıranlar varda. Misal ben.
BM ile ne savaştı be.Ahaha bir arc boyunca hem Kraker hem Kata hem de BM ile savaş, sonrasında handikapsız ol Vay bee
Pekala Teşekkürler.Japonya'da yaşayan bir arkadaşım var. Bunun kız arkadaşı One Piece'in basıldığı matbaada çalışıyor. Önceden bölümleri görürse, bilgi veriyor arkadaşıma. Ben de ondan öğreniyorum.
Yeni gelen spoiler da bahsediliyor. Onun için dedmBM ile ne savaştı be.
İki haftadır tamı tamına çıkıyordu söyledikleri. Bu hafta çıkmadı.Pekala Teşekkürler.
Sonra 2 hafta bekle onu taş olsa catlar.En son panelde adaya gelen güçlü biri görünebilir. Deprem etkisi bu olabilir. Bütün sümüklü böcekler boşuna uyutulmadı. Sonra da haftaya One Piece yok yazısıyla birlikte "Deprem! Acaba kaçabilecekler mi?" güzel olurdu