Vay arkadaş bir de mütevazi bu adam övülmekten hoşlanmıyor falan demiştim bu adam için. Brulee onu överken susturdu diye : ))
Son düzenleme:
İlk gördüğüm gün sevmedim bunu zaten, belliydi bir halatlar olduğu.Katakuri'den bu bölüm nefret edeceksiniz. Ben bile Luffy'nin bunu yenmesini istiyorum şu an. Ne iğrenç bir adammış lan bu.
Belki bir tarafi hala öyledir. Adamın açtırdık ağzını, söylettik kötüyü.Vay arkadaş bir de mütevazi bu adam övülmekten hoşlanmıyor falan demiştim bu adam için. Brulee onu överken susturdu diye : ))
Bu da çift kişilikli çıkmasın bir zahmet : |Belki bir tarafi hala öyledir. Adamın açtırdık ağzını, söylettik kötüyü.
Cift kisilik olmasa da psikolojik bir durum var ortada. Anam, gardaşlarım diyen adam; kendi kendini ovmeye başlamış koca ağzıyla. Yemek yerken nüksediyorsa demek gevşeklik.Bu da çift kişilikli çıkmasın bir zahmet : |
Normal kötü olsun daha iyi. Ailesinden başka hiçbir şeye vermeyen çok kibirli pisliğin teki olsun.
İlk defa bir şey sezdim taa Smoothie'yi sakinleştirdiği bölümde dedim ailesine önem veren biri diye bari o yalan çıkmasın
Neler diyorsun Smoker dahası da mı varBirkaç şey daha öğrendim, bilmeseniz daha iyi olur. Lanet olsun böyle karaktere.
Kibir hususunda Doflamingo bu adamın yanında epey mütevazı kalır.Neler diyorsun Smoker dahası da mı var
Doffy kendini tanrı gibi görüyordu nerdeyse. Bu Katakuri neymiş ya böyle lanet herif.Kibir hususunda Doflamingo bu adamın yanında epey mütevazı kalır.
İddiadan falan vazgeçtim şu anda. Yenilsin istiyorum.Doffy kendini tanrı gibi görüyordu nerdeyse. Bu Katakuri neymiş ya böyle lanet herif.