Bölüm erken gelecek yine, sanırım?Katakuri'den bu bölüm nefret edeceksiniz. Ben bile Luffy'nin bunu yenmesini istiyorum şu an. Ne iğrenç bir adammış lan bu.
Kulisteki arkadaşımdan detaylar geldi de. Katakuri hiç de sandığımız gibi biri değilmiş kişilik olarak.Bölüm erken gelecek yine, sanırım?
Ne yapmış?Kulisteki arkadaşımdan detaylar geldi de. Katakuri hiç de sandığımız gibi biri değilmiş kişilik olarak.
Fazlası çıkacak anlaşılan ancak Şefleri kesmesi benim için yetti. Nefret etmesemde bütün sempatimi kaybettim. O askerlerin ne olduğu belli değil sadece ruh parçacıklarından mı oluşuyor belli değil. Brook'a karşı zayıftılar çünkü. Onları önemsememesini es geçtim ama böyle bir şey beklemezdim.Katakuri'den bu bölüm nefret edeceksiniz. Ben bile Luffy'nin bunu yenmesini istiyorum şu an. Ne iğrenç bir adammış lan bu.
Kendi kendine otururken, kendi kendini övüyormuş. "Muhteşem Katakuri-sama. Sırtı hiç yere gelmemiş, yenilmez adam" diye.Ne yapmış?
Mesele öyle şef biçme falan değil. Yarın anlarsınız demek istediğimi.Fazlası çıkacak anlaşılan ancak Şefleri kesmesi benim için yetti. Nefret etmesemde bütün sempatimi kaybettim. O askerlerin ne olduğu belli değil sadece ruh parçacıklarından mı oluşuyor belli değil. Brook'a karşı zayıftılar çünkü. Onları önemsememesini es geçtim ama böyle bir şey beklemezdim.
'Sessiz atın çiftesi pek olur'a gidiyordu, diyorduk ama meğerse 'Adam manyak çıktı Rıza Baba'mıymış demek ki.Kulisteki arkadaşımdan detaylar geldi de. Katakuri hiç de sandığımız gibi biri değilmiş kişilik olarak.
hahaha belki ondan ağzını kapatıyodur.Kendi kendine otururken, kendi kendini övüyormuş. "Muhteşem Katakuri-sama. Sırtı hiç yere gelmemiş, yenilmez adam" diye.
Sanırım Puding gibi, bipolar veya çoklu kişilik bozukluğu var onda da. Nasıl bir genetiktir bu?hahaha belki ondan ağzını kapatıyodur.
O da mı yam yam yoksa?